Teşhirdeki monitör alınır mı?
Selamlar bu monitörü bugün bir teknolıji mağazasında teşhirde gördüm. 10bine satılıyor. Fiyat olarak çok çok iyi ama teşhir olması düşündürüyor.sizce alınır mı bu fiyata?
monitörde renkli çizgiler çıkıyor lütfen yardım edin
merhaba bilgisayarı açtıktan bir kaç saniye sonra monitörde resimdeki gibi çizgiler çıkıyor. ilk başta açıldığında gayet normal 20-30 saniye görüntü düzgün fakat sonradan bu çizgiler çıkıyor. sorun ekran kartı ve bilgisayarda değil 2. monitör sağlıklı çalışıyor. farklı bir bilgisayara taktığımda da yine bu çizgiler aynı şekilde oluşuyor. bunun sebebi ne olabilir? görüntü başta düzgün olup sonra neden böyle bozulur?
monitör modeli viewsonic 27" vx2758-2kp-mhd 144hz 1ms
Tivibu ile tplink re305 bağlantısı kurma sorunu
Merhaba bu konularda çok tecrübem yok konu hakkında bir bilgim yok o yüzden bilen arkadaşlara konu biraz cahilce gelebilir fakat sorum şu. Tivibu cihazını internete bağlamak istiyorum fakat modem ile arasında 2 oda var. Kablo çekmek çok zor. Bunun için zaten elimde var olan tplink re305 cihazını wifi ile bağlayıp buradan çıkan internet girişini de kablo ile tivibu cihazına bağlıyorum fakat tivibu internete erişemiyor. Bu işlemi nasıl yapabilirim veya yapabilir miyim? Şimdiden yardımlar için teşekkürler
Yıllar Önce Oynadığım Oyunu Bulamıyorum
|
Lg türkiyeden çekildi mi?
|
değiştirilebilir uygun bütçeli bilgisayar sistemi 2000tl
|
javascript yardım gerekli
|
bioshock 2 tr yama
|
PHP YARDIM PARA VERİLECEKTİR
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.955 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu