Şimdi Ara

PHP YARDIM PARA VERİLECEKTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başka siteden aldığım veriyi kendi siteme yazdırmıyor.karşıdaki site tamamen metin metin surekli degisiyor bot atıp metni almak istedim metni gostermiyor hata da vermiyor nerde hata yapıyorum veya nerde eksik yapıyorum,yardım edene cüzzi bir miktar para verecem arkadaşlar

<?php
    function bot($link){
    $gelen = file_get_contents($link);
    preg_match('#<body> (.*?)</body>#si',$gelen,$mesaj);
    $veri["mesaj"] = $mesaj[1];
    return $veri;
    }
    print_r(bot("gizli link"));

?>

link gizli çünkü şu an öyle olması gerek bir proje üstünde çalışıyoruz bana dediğim gibi sadece metinden oluşan bir linkten o metni çekecek bir bot lazım ve o metni aynen kendi sitemde yazdıracak.

• Asp.net te yardımcı olabilirim.
    Cekmek istediğin linki verirsen yardımcı olamaya calısayım.
  • çözdünmü sorunu ?
  • örnek bir siteden textarea çekmek istiyorsun curl ile çekebilirsin curl daha kullanışlıdır.. ben textareaya göre yaptım sen sitedeki metin neyin içindeyse textareayı silip onu yazabilirsin.

function curlcek($site){
    $ch = curl_init();
    $hc = "YahooSeeker-Testing/v3.9 (compatible; Mozilla 4.0; MSIE 5.5; Yahoo! Search - Web Search)";
    curl_setopt($ch, CURLOPT_REFERER, 'http://www.google.com');
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $site);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $hc);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    $site = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);

preg_match_all('@<textarea name="curl">(.*?)</div>@si',$site,$veri_textarea);

echo $veri_textarea[0][0];

}
    $textarea = curlcek('http://ornek.com');

echo $textarea;
  • sorunu daha henüz cozemedim nedeni de alacagım metin saf metin degil içinde html ve php kodlarının oldugu bir metin yani bir sitenin kaynak kodlarına benzetebilirsiniz ama kaynak kodları değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: shipidik

sorunu daha henüz cozemedim nedeni de alacagım metin saf metin degil içinde html ve php kodlarının oldugu bir metin yani bir sitenin kaynak kodlarına benzetebilirsiniz ama kaynak kodları değil

sitenin adresini ve hangi metni çekeceğimi bana ö.m atarsanız ona göre kodlama yaparım.
    curl ile çok rahatlıkla çekebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.