TurkNet: Altyapınız zayıf, hız veremeyiz
Herkese merhaba öncelikle. Direk konuya geçmek istiyorum. Bizim şu anki hızımız 44 Mbps. Bununla ilgili TurkNet'e yazdık. Bize ankastreden eve kadar gelen kabloda sıkıntı olduğunu söylediler. Bizde modem dahil bizimle olan her şeyi değiştirdik. Ankastreden modeme CAT 6 çektik fakat hala 50'nin bile üzerine çıkamıyoruz. Tekrar yazdığımızda TurkNet bizi arayıp "altyapınız maalesef zayıf 60'ın üzerine çıkarırsak devamlı kopmalar olacaktır altyapınız zayıf. " dedi. Bununla ilgili ne yapabilirim? İnternetten baktığımda santrale 5 metre uzaklığında ve maksimum 100 Mbps internet alabileceğim gözüküyor. En azından 70 80 civarı alamaz mıyım? Hat bilgilerim aşağıda.
Connection Speed.
51251 kbit/s 8188 kbit/s
Attainable Speed.
63799 kbit/s 15572 kbit/s
Noise margin.
7.5 dB 14.1 dB.
Signal Power Level.
14.7 dbm 9.4 dbm.
Signal attenuation.
3.3 dB 5.8 dB.
Speedtest:
Pıng ms.
27.
Download Mbps.
44.17
Upload Mbps.
7.63
NetSpeed altyapı sorgulama sonucunuz.
Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız
100 Mbps.
Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe
5 metre.
Port var.
Turknet altyapi hizini vermiyor
Merhabalar, yaklaşık 1.5 ay önce TurkNet'e geçiş yaptım. Altyapı sorgulamada 100 Mbps yazmasına rağmen hızım Speedtest'de maksimum 38 oluyordu. İç teçhizat değiştirin dediler değiştirdik. Ona rağmen hala 40 civarlarıydı. Modemden SNR değerini 5'e aldın ve hızım şu an maksimum 53 oluyor. TurkNet'e mesaj attığımda ise apartmanınıza kadar gelen kabloda sıkıntı yok dediler. Saha dolabına mesafe 5 metre diyor. İnternette okuduğuma göre adamlar mesaj atıp başka porta geçiyorlar bu bende hız artışı yaratır mı? Modem değerlerim burada:
Connection Speed.
62062 kbit/s 8188 kbit/s
Attainable Speed.
76427 kbit/s 17536 kbit/s
Noise margin.
4.7 dB 15.5 dB.
Signal Power Level.
14.6 dbm 9.4 dbm.
FİFA 18 JOYSTİCK AYARLARI YARDIM :(
|
ps3 gta 5 e mod yüklicem usb de yedekleme verisi yok diyor
|
|
nasıl şarj ederim
|
video çekilirmi intel graphcis 4000?
|
wvolzan |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.269 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar