Saksafon önerisi (yeni başlamak isteyen)
Uzun süredir saksafon çalmaya başlamak istiyorum. Pandemiden ötürü kursa kadar kendim çalışacağım. Araştırmalar yapıyorum. Zuhal'de garage sale kapsamında indirimler var. Sizce bu modeller başlangıç için uygun mudur? Tavsiye edebileceğiniz görece bütçeli modeller var mı?
https://www.zuhalmuzik.com/Silver-LAS-190L-Eb-Mi-Bemol-Alto-Saksafon-1813
https://www.zuhalmuzik.com/LINDEMANN-LSS-005-SOPRANO-SAX-GOLD-LACQUER-96501
Türk telekomdan Türknete geçiş sorunu
Türk telekomdan türknete geçiş için 3 hafta önce belgelerimizi gönderdik onaylandı fakat anlamsız bir durum olarak telefon numarası üstünde gözüktüğü için geçiş olmadı. Türk telekom kabul etmiyor dendi. Komple iptal ettirin, modemi geri verin tekrar başvurun dediler. Tamamen iptal ettirip modemi teslim ettikten sonra 18 Aralık Cuma günü tekrar aynı belgelerimizi kargoladık. 21 Aralık pazartesi teslim edildiği gösteriyor. Tekrar onaylanması ve modem için ekip gelmesini bekliyoruz. Şu an 24 Aralık. Bu süreçte online işlemlerde internetimizin modem olmamasına rağmen önceki başvurumuzdan dolayı aktif olduğunu ve fatura bilgileri bölümünün açık olduğunu gördük. Yani aboneliğimiz başlamış gibi gözüküyor. Neredeyse 1 ay olacak ve fiber telekom altyapısı olmasına rağmen hala internetsiz ve geçişle uğraşıyoruz. Referans ve büyük hevesle geçiş yapmıştık, mağdur olduk. @TurkNetDestek
İlan sitesi kurmak
İlan sitesi kurmak istiyorum. Çok profesyonel olmasına şu an için gerek yok hatta site üstünden alım satım yapılmayadabilir. Pazarı bir araya getirmek öncelikli amaç ama daha sonra tam anlamıyla eticaret sitesine dönüşebilir. Düşük maliyetli ve güvenlikli hazır hizmetler de olabilir. Tavsiyeleriniz nelerdir?
250 TL'ye kadar kulaklık önerisi (PC&PS4)
Merhaba, daha çok PC ve PS için kullanabileceğim, dışa sesi az veren, kaba bir mikrofon görüntüsü olmayan, 250 TL'ye kadar headset kulaklık önerilerinize açığım.
Mi Box için İP TV önerisi?
|
YGS\LYS Puanı İle Yatay Geçiş Hakkında..
|
YGS\LYS Puanı İle Yatay Geçiş Hakkında..
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.324 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar