monster laptop ses sorunu
merhaba monser laptopta jack üzerinden hyperx cloud 2 kullanıyorum. Ses düzeyleri herhangi bir video izlerken vs discorddan birisi bildirim gönderdiğinde, başka bir uygulamaya alt tab atıp o uygulamadan ses aldığımda değişip duruyor yardımcı olabilecek var mı?(internetten çözümüne baktım ama genelde videolar bildirimde windowsun 10saniyeliğine sesi kısması üzerineydi benim sorunum o değil)
Aynı zamanda mesela sağ alttaki ses düzeyi panelinden genel ses %50 iken chrome %100 kullanamıyorum bu eskiden böyle değildi bağımsız olarak ayarlanabliyordu eski sistemimde. Şimdiden yardımlar için teşekkür ederim.
siz olsanız bu sistemi nasıl yükseltirsiniz
rampage rmc2019 joyance - kasa (3 fan önde 1 fan arkada var)
ryzen 5 2600 - işlemci
amd rx580 - ekran kartı
2x 8gb ram
anakartı bilmiyorum ama 2019 yılında her toplanan orta-düşük sisteme takılan micro atx 2 ram slotlu bir anakart (2 gün içinde memlekete gidiyorum gerekise güncellerim)
Amacım sadece rainbow six siege oynunda daha çok fps almak yaza kadar bir upgrade yapmak istiyorum şu anda 150 180 fps arası alıyorum ama yaz aylarında bilgisayar ısınıp kapnıyor temizleyip macun değişimi yapıyorum çok fark olmuyor haftadda 5 6 kez kapanıyor oyun sırasında.
sorularım- işlemciyi yükseltmek istersem eğer anakartı da yükseltmem gerekir mi?
bilgisayar yaz aylarında bazı oyunlarda işlemci ısınıp kendini kaptıyor daha iyi havalandırması olan bir kasaya ihtiyacım olur mu?
bütçem 2000 3000tl
ryzeen 2600 çok ısınıp kapanıyor
merhaba ben 3 sene önce almış olduğum sistem ile rainbow six siege oynarken 200 - 150 fps almama rağman oynun sırasında kasam fazla ısınıyor ve overtemp cpu hatası verip sistem kendini kapatıyor. geçen yaz işlemci macunu değiştirince sorun düzelmişti ama yaza yaklaşırken yine aynı sorun ortaya çıktı. acaba kasaya fan ekleresem sorun çözülür mü yoksa cpu stok fanını mı değiştirmeliyim?
yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
rampage rmc2019 joyance - kasa (3 fan önde 1 fan arkada var)
ryzen 5 2600 - işlemci
amd rx580 - ekran kartı
ram ayarlamada yardıma ihtiyacım var
|
|
Ps4 G633 Ses sorunu
|
Note edge yanıyor!
Ps4 satıp 4000 tl sistem toplamak
|
Telefonumda batarya sorunu
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.999 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware