Şimdi Ara

siz olsanız bu sistemi nasıl yükseltirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rampage rmc2019 joyance - kasa (3 fan önde 1 fan arkada var)

ryzen 5 2600 - işlemci

amd rx580 - ekran kartı

2x 8gb ram

anakartı bilmiyorum ama 2019 yılında her toplanan orta-düşük sisteme takılan micro atx 2 ram slotlu bir anakart (2 gün içinde memlekete gidiyorum gerekise güncellerim)

Amacım sadece rainbow six siege oynunda daha çok fps almak yaza kadar bir upgrade yapmak istiyorum şu anda 150 180 fps arası alıyorum ama yaz aylarında bilgisayar ısınıp kapnıyor temizleyip macun değişimi yapıyorum çok fark olmuyor haftadda 5 6 kez kapanıyor oyun sırasında.

sorularım- işlemciyi yükseltmek istersem eğer anakartı da yükseltmem gerekir mi?

bilgisayar yaz aylarında bazı oyunlarda işlemci ısınıp kendini kaptıyor daha iyi havalandırması olan bir kasaya ihtiyacım olur mu?

bütçem 2000 3000tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERENİMOO -- 23 Kasım 2022; 2:8:5 >

• Güç kaynağı marka model nedir? Kasayla gelen güç kaynağı ise sorun o da olabilir.

Kapanmadan önce sıcaklıklar kaça çıkıyordu MSI afterburnerla falan hiç gözlemlediniz mi?

Kasa, Mesh yapılı iyi gibi duruyor.

B450M anakartlar bile Ryzen 5000 serisi işlemcileri destekliyor. Ryzen 5 5500/5600 için anakart yükseltmeye gerek yok. Bios güncelleme ile devam edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12100f

+

H610 yongalı anakart

alabilirsiniz

3500 tl civarı

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum güç kaynağı modelini hatırladığım kadarıyla 700watt olması lazım. Kapanmadan önce 90 100 arsı 100den sonra işlemci kendini korumak için kapatıyor.

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ama anakartın yeterli olduğunu öğrendim amdnin stok fanlı yeni nesilleri ile devam etmeyi düşünüyorum. Kasaya da fan eklerim kapanma sorunu devam ederse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.