İkinci el 2021-2022 Corolla hybrit alacağım fakat paketleri arasındaki donanım özelliklerini bir türlü bulamadım bu konuda bilgisi olan varmı?
Steam'de 20 dolarlık hediye kartı kullanılmıyor
Arkadaşlar, bir turnuva aracılığı ile ödül aldım. Ödüllerden en alınabilir Steam Gift Card oluyordu, bir de global olduğu için sorun olmaz diye düşündüm fakat kodu yazıyorum, kabul etmiyor.
Kart, 20 dolar değerinde.
Benim anlamadığım insanlar dolar kod satıp alıyor bunu nasıl yapıyorlar benim kodumu kabul etmiyor.
Evdeki 2 Adsl Port farklı hızlar veriyor
Arkadaşlar solonda duvardaki Adsl girişine modemi takınca 47 Mbps alıyorum odamdaki girişe takınca 25 Mbps ye kadar düşüyor aynı modem sadece kabloyu o odadan çıkarıp diğer odaya takıyorum modemi.
Sorun şu ki evin ortasından kablo geçiyor bu yüzden internette araştırdım fakat sorunla ilgili hiçbir bilgi bulamadım bu sorunu neden yaşıyor olabilirim?
5 yaşında G402 mouse var 6 aydır bu sıkıntı var bazen mouse hiç bir şekilde çalışmıyor ışık, tepki vs hiç bir şey yok sanki takılı değil bu genellikle bilgisayarı kapatıp açınca oluyor.
Yeni bilgisayar aldım fakat sorun hala aynı 2 aydır sıkıntı yoktu 2 gün önce yatarken bilgisayarı kapadım hiç bir sıkıntısı yoktu sabah açtım çalışmıyor 2 gündür tepki yok donanımsal olsa hiç çalışmaz bu keyfi gelip gidiyor şuan pcye takılı ne Aygıt Yöneticisinden gözüküyor ne bir ışık tepkisi var.
Ürün kullanırken asla gitmedi gidip gelmesi olmadı pc kapanıp açılınca oluyor nadiren pc çalışırken birden kendiğinden çalışıyordu şuan oda olmuyor.
2012 focus ti-vct lpg powershift alınır mı?
|
32 inç Samsung tv servis kurulumu gerekli mi?
|
|
Ps4 slim nerden almalıyım?
|
Bankalar kredi karti vermiyor?
|
Zerotanin ve karbonhidrat tozu
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.494 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası