Adsl den Vdsl e geçiş port durumu ?
Merhabalar yeni modem aldım Vdsl.Adsl kullanıyorum 16mbps ye kadar turk telekomu aradığımda bana 56mbit kaldırıyor dediler.
35mblik pakete geçiş yapacağım turk telekomun diğer inernet servis sağlayıcıları burda yok.
forumda gördüğüm kadarıyla bazıları internetsiz kalmış veya vdsl'e geçememiş port konusu yüzünden 1 hafta ile 15 gün arasında geçilecek diyor.
Bu port ne yani ben aynı port üzerinden vdsl almıyacak mıyım nasıl olucak ben geçebilir miyim vdsl'e ?
Modem değerlerimi atıyorum Adsl:
Altyapı sorgulayamıyorum
Herhangi bir altyapı sorgulama sitesine girince adresimi yazamıyorum çünkü çıkmıyor
Türk telekomu arayıp sordum 56mbit alırsınız diyorlar
Adsl hat kullanıyorum Vdsl e geçmek istiyorum ?
Türk telekom Adsl'den Vdsl'e geçiş
Selamlar. aile evinde yaşıyoruz.Yıllardır türk telekom kullanıyoruz 16mbit Adsl artık yetmiyor. Vdsl e geçiş yapacağız.Vdsl için aradığımda bina altyapımın 56mbit e kadar desteklediğini söylediler. 35mbitlik paket almayı düşünüyorum ama süpheye düşdüğüm bir konu var:
Şuan aldığım hattaki internet değerim bu:
16mbit kadar gelen eve 10-12mbit alıyorum 35mbitlik pakete geçiş yaptığımda kaç mbit alırım ?
Snr Margin değerim:
Türk telekom bağlantı kopma problemi
Merhaba son 3 gündür internetimde problem yaşıyorum.Adsl 16mb e kadar hat, var ben 10mb alıyorum.Saat akşam 6.30 dan sonra internette kopma problemi oluyor.Baktım Modemin arayüzünden Snr Marjı değerlerim 6.6db akşamları.Sabahta 7.0db aradım tt yi arza kaydı oluşturdular ama bir şey değişmedi.Hızı düşürdüklerinde problem olmuyor ama normalde 11mbps aldığım internet neden bir anda kopmaya başladı.
Sorunun Modemden kaynaklandığını düşünüyorum ama emin değilim 5 yıllık tp link modem. Paket kaybı mı yaşıyorum diye de baktım ping plotterdan ama çok anlayamadım.Sıkıntı modemde midir ?
5000Tl Sistem Toplama
Anakart Destekler mi ? (asus m5a78l-m lx)
|
Logitech Kulaklık Mikrofon
|
Yeni Pc
msı h100m vd pro
|
Ekran kartı olmadan pc çalıştırmak ?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.586 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware