Haftaya konsere gideceğim ancak nereye park edebileceğim konusunda hiçbir fikrim yok.
Benim için otopark ücreti önemli değil de arabayı bırakırken içimin rahat edeceği, yakın olan nereye bırakabilirim acaba arabayı?
vale otopark vs.
teşekkürler
dün maalesef harita ters bir dar ara sokağa soktu, ters olduğunu anlayınca mecbur geri yapıp çıkmam gerekti ama araba full uyarı verdiği için endişelendim iyice. kameradan da belli olmuyordu darlıktan sağım solum araba.
mecbur yardım istedim çevredekilerden bu özgüvenimi kırdı sürücülük açısından maalesef. bu normal bir durum mu sizce? yoksa ben çok mu acemiyim?
4500km araba sürdüm şu ana kadar.
1-2 aydır sürücüyüm dar yollara 1-2 kez girdim.
Aracın sağ-ön çamurluğunda hafif boya kalkması, çizikler var göçüklerde var ancak onları boyasız düzelttireceğim.
Sizce satarken bunları boyatıp/rütüş yaptırıp mı satmalıyım yoksa olduğu gibi mi satmalıyım?
Hangisi daha sağlıklı olur değer kaybı açısından
arka çamurlukta 1 adet ufak göçük, derin olmayan çizikler, kapılarda hafif ezilmeler (dikkat etmezsen görmüyrosun) çizikler (boya lekeleri) ön çamurlukta 1 adet ufak göçük, çizikler.
o kadar rahatsız etmiyor ki aracı bu şekilde haftalardır kullanıyor ve servise gidelim bir soralım dedim.
servis arka çamurluk rütüş + göçük düzeltme, kapılar göçük düzeltme + pasta cila, ön çamurluk değişecek dedi ve bu 65bin tl.
dışarda yaptıralım dedik çamurluk full boyanacak dediler geri kalanı pasta cila, göçük düzeltme 25bin o da fazla mı anlamadım.
bir de benim endişem şu, arabanın rengi sedefli gece mavisi, simli falan bir şey özel bir renk yani. dışarda bu rengi tutturma ihtimalleri var mı? çok sırıtabilir en ufak yanlış renkte. bile.
Göçük ve çizikler hasar kaydı oluşturur mu?
1 ay önce alınan araca sürtmüşler daha önce hiç servis vb. tecrübem olmadı maalesef süreç nasıl işliyor? göçük ve ufak çizikler var. çizikler pasta cilayla geçer göçüklerde büyük değil servise götürürsem hasar kaydı vb. oluşur mu? serviste mi yaptırayım yoksa bir tane dükkanda göçük düzeltme + pasta cila mı yaptırayım sizce?
Sizce Hangi Sıfır Arabayı almalıyım?
Yakın zamanda araba almam gerek ancak çok arada kaldım.
C4 Orta
Peugout308 orta veya 208full
Kia Stonic Full
Toyota Corolla Orta
Opel Corsa Full
Bunlara takıldım, 208 çok güzel ancak eski logolu, eski modeli var bayilerde.
Acemi sürücü olduğum için sedan, suv göz korkutuyor en azından alışma sürecinde HB bakmaya çalışıyorum ancak onlar da küçük mü kalır emin değilim.
Siz hangi araçları önerirsiniz?
Çok teşekkürler.
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.424 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası