dün maalesef harita ters bir dar ara sokağa soktu, ters olduğunu anlayınca mecbur geri yapıp çıkmam gerekti ama araba full uyarı verdiği için endişelendim iyice. kameradan da belli olmuyordu darlıktan sağım solum araba. mecbur yardım istedim çevredekilerden bu özgüvenimi kırdı sürücülük açısından maalesef. bu normal bir durum mu sizce? yoksa ben çok mu acemiyim? 4500km araba sürdüm şu ana kadar. 1-2 aydır sürücüyüm dar yollara 1-2 kez girdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaRR -- 25 Mayıs 2024; 12:58:53 > |
Acemi olarak Dar yoldan çıkamıyor olmam normal mi?
-
-
böyle zorlanmadıkça şoförlüğünüz gelişmez zaten. sıkmayın canınızı.
-
Araç ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorlana zorlana zamanla olur. Yardım istemeden sağa sola bakarak kendi kendinize halledin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam sürtecek gibi oldum dün fobim var bu konuda maalesef sürttüm geçmişte.
amatör birinin bunu yaşaması normal mi sizce? yoksa sorun bende mi.
dediğim gibi 4500 km sürdüm şimdiye kadar
-
250 bin km tecrübem var 9 yıldır düzenli trafikteyim ben bile bazen dar uzun bir yolda geri gelirken bazen ileri geri yapma ihtiyacı duyuyorum. sağ ya da sol aynada kendine bir hiza belirle o hizayı takip et geri gelirken, zamanla alışırsın senlik bir durum yok hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri giderken kameraya sadece arkadan geçen var mı diye bakılır, bir şeye çarpmamak için.
Sağ sol kenardaki mesafeyi korumak için sağ sol aynalara bakmak lazım sürekli. Bi tarafa çok yaklaşırsan biraz ileri gidip yolu ortalayıp tekrar geri geri çıkabilirsin hocam.
Zorlanmadıkça şoförlüğünü geliştiremezsin. Dar sokaklara gire çıka iğne deliğinden geçecek hale gelirsin. Aracının sınırlarını kestiremiyorsun büyük ihtimalle.
Kamera dar yolda bir işe yaramaz ki. Öyle yerde aynalara bakacaksın. Ama geri geri dar bir yerden çıkmak kolay değil, zorlanman normal.
1-2 ayda 4500 km yol nasıl yaptın, imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Why Shy -- 26 Mayıs 2024; 13:54:46 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
böyle zorlanmadıkça şoförlüğünüz gelişmez zaten. sıkmayın canınızı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X