Şimdi Ara

Evet ben homofobiğim bu normal olan değil midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi erkeğin bana bakıp arzulamasından tedirginim .

• "Irkçıyım, normal olan bu değil midir?" demekle aynı şey. Çingeneyle komşu olmak istememek senin tercihin olabilir, çingeneler olmasın demek ise ırkçılıktır. Hitler gibi mesela. Hitler'de herkesin "normal" olduğu bir toplum hayal edip gayleri, yahudileri , çingeneleri öldürmek istemiştir. Ayrıca seni gay ne yapsın, hiç kız kafasını çevirip baktı mı sana?

• Valla bence saygı duyulmalı homofobik olana da olmayana da. Herkes birisine saygı duysun 3 günlük dünyada kalp kırmaya değmez.

• Normal olan bu ama günde 8 saat netflix izleyen gizli homolar ve pembe saçlı azgın feministler seni anında linç edecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lezbiyenler dışında ben de korkarım.

Ama lezbiyenler candır.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Sende lezbiyenlige özenme var eşcinsellik var derinliklerinde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir erkeğin sana bakmasından tedirginsen sen de HİÇBİR kadına bakmayacaksın. Eğer gerçekten böyle davranıyorsan samimisindir.

• Haha, bence iki lezbiyeni izlemeyi sevmeyen erkek heteroseksüel değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    O ne lan öğh midem kalktı

• Strawberry Fields Forever kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 11 Eylül 2020; 20:51:53 >
  • Cegıd dinlemeye mi başladın :D yol yakınken bırak pek birşey kattıgı yok he ama eger sinirliysen birine karşı , aç Cegıd-Nefret dinle iyi gaza getirir :D

• Kesinlikle katılıyorum

• evet normal, hatta bu ahmakların söylediğine bakma sen, eşcinselliği savunmamak da bir özgürlüktür.

Öldürülsünler demediğin sürece, desteklemeyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Cegıd dinlemeye mi başladın :D yol yakınken bırak pek birşey kattıgı yok he ama eger sinirliysen birine karşı , aç Cegıd-Nefret dinle iyi gaza getirir :D

Aynen sonunda anlayan biri çıktı :D nefret i de dinliyorum zaten eski şarkıları baya iyi .

• LGBT'liler duyarsa seni jiletle keserler.

• Bence normal olan ama günümüzde LGBT,feministlik,veganlık filan moda desteklemezsen dışlanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alarak -- 11 Eylül 2020; 21:41:8 >
  • konu dışındaki adamları (ben de dahil) ne erkekler arzular ne kadınlar o yüzden sıkma canını

• Cinsel durumlarına bir lafım yok ama ben de bir gayin beni kesmesinden hoşlanmam  

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 2:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Bir araştırma yapılmış , tipsiz , cahil , fakir erkeklerin daha homofobik olduğu ortaya çıkmış .

• "Irkçıyım, normal olan bu değil midir?" demekle aynı şey. Çingeneyle komşu olmak istememek senin tercihin olabilir, çingeneler olmasın demek ise ırkçılıktır. Hitler gibi mesela. Hitler'de herkesin "normal" olduğu bir toplum hayal edip gayleri, yahudileri , çingeneleri öldürmek istemiştir. Ayrıca seni gay ne yapsın, hiç kız kafasını çevirip baktı mı sana?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.