2018 yılında aldığım Hoover marka Kurutmalı Çamaşır Makinemi sorunsuz kullanıyordum. 2 gün önce birden bire videoda da göreceğiniz şekilde ekranda 8 rakamı görünmeye başladı ve hiçbir şekilde program seçip yıkama yapamadım. Yetkili servis ile görüştüm, bunun bir hata kodu olmadığını söyleyerek başka prizlerde denememi istedi ancak bu da çözüm olmadı. Kendisi ile görüştüğümde sıkıntının anakarttan ve/veya ekran kartından kaynaklı olabileceğini söyledi ve kart değişimleri için 11bin TL'ye yakın ücret istedi. Anakartı kendim söktüm görünürde yanmış, patlamış veya kararmış herhangi bir komponente denk gelmedim. Kartı alkol ile yıkadım yarına kadar kurusun dedim. Gündüz tekrar deneyeceğim çalışıp çalışmayacağını. Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu?
Kurulum Yapamıyorum, Yardım!
Merhabalar, Vestel 55UD9400 Smart TV modelini kullanıyorum. İzmirde yaşıyordum, orada TKGS ile kanalları otomatik güncelliyordu. 1 hafta önce Sivasa taşındım burada ne yaptıysam kanalları güncelleyemedim ve şuanda Kanal D ile birkaç tane kanal çekiyor. El ile manuel olarak kanal ekledim ancak onlar da TV yi kapatıp açınca 'Sinyal Yok' demeye başladı. Apartmanda oturanlar 11675 V 27500 Frekansı ile tarama yapmamı söylediler, tarama yapmama rağmen herhangi bir kanal bulmadı. TV hattında problem yok, daha önce bu tarz sıkıntı yaşayan ve yardımcı olabilecek var mı?
|
ROG STRIX B350-F GAMING anakartım Ssd'yi görmüyor..
|
M2 ssd'yi hp cihaz görmüyor
|
POMEM VE ASKERLİK ACİL
|
GoDaddy belası arkadaşlar bir bakın lütfen
|
2. Fan açılmıyor gibi
|
Köy Yeri İnternet Sorunu - YARDIM
|
Dizüstü bilgisayar ddr3l ve ddr4 farkı?
|
Meslek: Paramedic
Yufka bulutlar gibi çöküp dağın ardına, akşamlar olmak isterdim Ziganalar'da.. / TRABZONSPOR |
TRABZONSPOR |

Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 87
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 7.839 (Bu ay: 289)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware