2 milyon tl ye araç tavsiyesi
Merhabalar, Çok kararsız kaldım tavsiyeye ihtiyacım var. Şu anda 2021 model toyota corolla dream paket araca sahibim. Aracımı değiştirmek istiyorum artık. Yanlış anlaşılmasın öncelikle araçtan çok memnunum ama bilirsiniz insan hayatında değişiklik istiyor bazen. şu an benim aracın sarı sitede fiyatı ortalama 1.2 milyon tl. 900bin-1milyon arası birikmişim var köşede duran para. İkisini birleştirip aracı yenilemek istiyorum. Yani ortalama 2milyon tl ye bir araç arıyorum. Belirteyim ona göre tavsiye verebilirsiniz evliyim ve çocuğum yok
Foruma yabancıyım yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Son 5-6 aydır grafik isteyen oyun oynarken ekran kartımda aşırı ısınma problemi var. Öncesinde 60-65 derecede çalışan oyunlar bile 80 üzerine çıkmaya başladı. Sistem istemeyen oyunlarda problem olmuyor ancak sistem isteyen oyunlarda tam olarak ekran kartı 83 dereceye çıktığında o oyunun crash hatasını veriyor. Fanlarda problem yok görünüyor, sistem bakımlarını yaptım ancak farketmedi. Paylaştığım resimdeki veriler crash vermeden 2-3 saniye öncesinin verileri. Benim göremediğim başka bir sıkıntımı var yoksa tam anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada Sistemim i7-6700 ve gtx 1070
80-85 bin TL arası 2. el araç önerisi
|
msi z270 gaming m3 için nasıl bir ram almalıyım?
|
gtx 1060 ler arasındaki fark
msi gtx1070 gaming x e oyuncu monitörü önerisi
|
bu sistem nasıldır?
aradaki farkı anlayamadım yardımcı olur musunuz?
6000TL monitör dahil sistem tavsiyesi
|
4500tl ye oyun bilgisayarı
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.115 (Bu ay: 370)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware