Merhabalar, Çok kararsız kaldım tavsiyeye ihtiyacım var. Şu anda 2021 model toyota corolla dream paket araca sahibim. Aracımı değiştirmek istiyorum artık. Yanlış anlaşılmasın öncelikle araçtan çok memnunum ama bilirsiniz insan hayatında değişiklik istiyor bazen. şu an benim aracın sarı sitede fiyatı ortalama 1.2 milyon tl. 900bin-1milyon arası birikmişim var köşede duran para. İkisini birleştirip aracı yenilemek istiyorum. Yani ortalama 2milyon tl ye bir araç arıyorum. Belirteyim ona göre tavsiye verebilirsiniz evliyim ve çocuğum yok |
2 milyon tl ye araç tavsiyesi
-
-
Araçtan ne gibi beklentileriniz var, yani yine benzeri bir Sedan mı (Civic gibi) yoksa SUV tarzında (Tucson yada Sportage) bir araca mı geçmek istiyorsunuz ?
-
Sedan seviyorum ama suv denemek istiyorum. Mesela Corolla cross ları çok beğeniyorum ama iç dizaynı birebir corolla sedan ile aynı olunca vazgeçiyorum
-
Ama yine de tercihim suv dan yana.
-
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Prime Plus paket tavsiye ederim.
Bu fiyata TR de alabileceğiniz en iyi C segment SUV lardan biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Kasım 2024; 14:23:55 > -
Araç nekadar iyi bilmiyom ama tasarım olarak beğendiğim bir model
-
2.115 liste fiyatı. üzerinden indirim yaparlar bayiye uğrayıp görüşmeniz lazım.
-
Teşekkürler. Pazar günü gidip bakacağım. Pazar günü birde chery omoda 5 pro Exceptional bakacağım. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz? Sadace çok yaktığını biliyorum
-
Baştan yazayım 20 yıldan fazla oldu bu foruma üyeyim 46 yaşındayım ve en az 35 yıldır otomobilleri hergün araştıran biriyim
yüzden fazla otomobil kullanmışımdır, gerek Amerikada gerek Avrupada ve şahsi fikrimi söylüyorum lütfen kimse yanlış anlamasın.
40 yıldır Ailece Mercedes-Benz (W124 ve W126) kullanıyoruz yani otomobilin iyisi kötüsü nasıl olur çok iyi biliyorum.
Hyundai Tucson ile Chery Omoda aynı klasmanda bile değiller. Aynı fiyat bandında olmaları bile saçma bir durum.
Tucson Amerikada bile çok satılan ve tutulan bir C segment SUV , herşey donanım değildir.
Bu ülkedeki insanları bazen anlamıyorum ve sonra zevkler renkler tartışılmaz diyorum ama bu onunda dışında.
Tiguan - Tucson - Sportage - Karoq - Qashqai - Austral gibi C segmentte kendini dünyaya kanıtlamış markaların
ürünleri varken aynı parayı daha dün araba yapmayı bilmeyen çinlilere vermek bana mantıklı gelmiyor.
Alabiliyorsanız yeni Tiguan - Tucson - Qashqai - Sportage gibi modeller her konuda Chery tiggo olsun omoda olsun hepsinden iyidir.
Otomobilin alt yapısı aslında herşeyinden daha önemlidir ve çoğu alıcı bunu önemsemez. Tipine donanımına para verince mutlu olur.
Bu yüzden B SUV ler C segment fiyatlarını geçti bu ülkede. Bende dahil Toyota'nın iç tasarımını vs beğenmiyoruz ya 10 tane Chery yapar aslında..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Kasım 2024; 17:33:47 >
-
2 milyona yakın fiyata chery'nin ultra lüks markası jaecoo alabiliyorsunuz. Ne Tucson nede omoda. Bu araç ikisinden de çok daha kaliteli premium bir araç. Kesinlikle bayiye gidip inceleyin anında alıp cikacaginiza inaniyorum . Çinli range Rover diyorum ben bu araca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
corolla cross iyi bir araç değil. ona o kadar para vereceğine tucson al . koltuk soğutma dahil dolu bir araç. ayrıca adam gibi de ses yalıtımı var. toyota hala brodvey seviyesinde yalıtıma sahip. ayrıca o saçma 1.8 motoru dolasıyla kol gibi de vergisi var.
-
Geçen hafta corolla crossu inceleme fırsatım oldu. Hibrit, güvenlik vs tamam 10 numara ama araca binince kendimi 10 yaşında bir araç içinde hissettim nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 23 Kasım 2024; 21:49:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X