A101 6'lı 330ml içecekler ₺11.90
Fastpay fatura ödemeye 50₺[ilk kullananlara]
İyi akşamlar tüm bilgi ve koşullar ekran görüntüsünde mevcut, belki yararlanan olur.
Trendyol Yolcu360 kampanyası %75 indirim 3.60₺
Herkese sağlıklı günler dilerim. Geçenlerde de aynı şekilde bir kampanya yapılmıştı. Yararlanmıştım. Kurumsal olmayan abilerimiz bile geçen yıl 1 günlük kiralama için uçuk ücretler talep ediyordu. Bu Şubat ayında 2021 model Egea' yı 130 Lira gibi cüzi miktara kiralamıştım. O zaman benzin fiyatları 15 Lira civarındaydı. Arabası olmayanlar için iyi fırsat olabilir. Değerlendirme yapılmalı. Koşullar iyi okunmalı.
Detayları Trendyol ve Yolcu360 uygulamasında görebilirsiniz.
Tarabya 250 Gr. Tulum Peyniri ₺15.72
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)
Herkese merhaba ilk defa konu açıyorum, yanlış yaptıysam affınıza sığınıyorum. Baştan söyleyeyim kesinlikle reklam amaçlı değildir. Hiçbir çıkarım da yoktur.
A101 Ocak sonundan itibaren böyle bir girişimde bulunmuş, benimde A101 çalışanı olarak yeni haberim oldu. Öncelikle plus.a101.com.tr sitesinden uygulamayı indiriyorsunuz. Uygulama içerisinde bakiye kazanma fırsatları var, örneğin ilk 10 Liralık harcamaya 10 bakiye veriyor ve 10 bakiye 10 TL demek. Bugün deneme fırsatım olacak sistem aktifse yine buradan haber vereceğim. İyi forumlar.
Meslek: http://incelesek.blogspot.com
Nokia3310>Nokia6600>SamsungE250>SamsungD500>SamsungD600>SamsungD900>HtcMozart 7>SamsungGalaxy S>SamsungGalaxy S2>SonyXperia M>AsusZenfone 6>XiaomiMi 4 |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 280.056 (Bu ay: 243)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar