Bildirim
Garanti Bankası dijitalde harcadığınız kadar bonus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TV+ konusunda dikkatli olun arkadaşlar dönem içine Paycell/TV+ olarak düşüyor ve kampanyaya saymıyorlar geçen Şubat' ta bu kampanya bana da geldi ama bonusu ancak kayıt açarak yatırdılar o da müşteri memnuniyeti olarak diye geri döndüler sanki lütuf eder gibi kısaca TV+ ödeme yaparken dikkat edin (Kampanya bende gözükmüyor kişiye özel ya da belirli bir kitleye özel olabilir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 3 Nisan 2022; 12:37:52 > -
Evet bu kampanya kişiye özel bana 1 yıldır her ay geliyor. Sanırım beni hedef kitleden çıkarmayı unutuyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da her ay geliyordu ama Şubat ta TV+ alayım dedim evde uydu vs olmadığı için dedim bonus ta alırım artı olarak sen kalk Paycell posundan çek banka da saymadı kayıt açtırdım da 1 haftada aldım bonusu ondan beri gelmiyor demek artık beni çıkardılar hedef kitleden 🤣quote:
Orijinalden alıntı: gabriel+
Evet bu kampanya kişiye özel bana 1 yıldır her ay geliyor. Sanırım beni hedef kitleden çıkarmayı unutuyorlar
Ben Netflix yapıyorum her ay 40 veriyor. Harcamayı yaptığımda Netflix Amsterdam yazıyor dönem içine. Bir keresinde sadece Netflix yazdı puan vermedi onda da kayıt oluşturmadım üşendim. İyi ki açmamışım.
bana 3-4 ayda bir geliyor
-
kampanyanın linkini koyabilir misiniz paylaş deyip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.garantibbva.com.trhttps://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000050397
Teşekkürler sayenizde gördüm
Bana arka arkaya 3.gelisi oldu bu ay 2 kez faydalandım güzel kampanya
İyi kampanya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında uzun süredir faydalanmıştım. Hedef kitle kotası dolmadığı için art arda herkese gelen kampanya. Konusu da vardı
Amazon prime dahil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı şekilde 1 yıldan fazladır faydalanıyorum her ay geliyor 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üyelik konusunu nasıl çözüyorsunuz?
-
Ne yeni üyeliği Allah aşkına 🤣 kampanyaya katıldıktan sonra ödemeyi hangi kartla katıldı iseniz onunla yapmanız yeterli 👍quote:
Orijinalden alıntı: frag_manYeni üyelik konusunu nasıl çözüyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X