Şimdi Ara

İş Bankası 1000 TL kadar Nakit Avans Faiz Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
2
Favori
10.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşbankası müşteri hizmetlerini aradım.Kredi kartımı iptal ettireceğimi söyledim.Müşteri Hizmetleri Yetkilisi iptal ettirmezsem 1000 TL NAKİT AVANSI FAİZSİZ OLARAK 12 AY TAKSİTLE alabileceğimi iletti.Bende kabul ettim.İlgilenebilir diye bilgi vermek istedim

• Kisiye ozel dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiye özel ancak kapattırma talebinde bulunan herkese veriyorlar galiba. ben de geçen ay kapattırma talebi ile mh ni aradım. 1000 tl 6 ay faizsiz nakit avans verebileceklerini söylediler.
  • aynısını bana da teklif etti. kabul etmedim. ne yapayım tırt kartlarını. zaten kart ücreti alıyor 60 lira.
  • Kart aidatını ne zaman yansıtmışlar. Tarih olarak.

• Şu bankaları bak seni terk ederim diye tehdit etmezsen bir şey vermeye niyetleri yok.
  • bu insnan oğlu kadar garip bir yaratık yok ya. daha 20 gün önce arka arakaya 100 liralar market alışverişleri maxipuan yağmaladı adamlar. coştu bunlar başvursam verirmi ler. 20 günde bu mesajlara bıraktı yerini.
    vallahi çok garip ya hiç kimseyi memnun edemezsin bu hayatta. işine bakacan o yüzden. geç ödemeniz yoksa maximum herkese kart ücretini iade ediyor 8 yıldır kartım var 1 ay bile ödemedim. hepsini iade aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar haklısınız hocam
  • işbankası aidat alırken ekstrede belirtiyor dimi işte ünivesiteli almıştım sonradan normal maximum gönderdiler ve hiç bir şekilde kart aidatı falan görmüyorum ekstrem de yoksa gizli mi çekiyor ?
  • Bunun anlaşılır şekli biz senin üzerinden 12 aylık 1000tl nin faizinin belki de 40 katını kazanıyoruz sen nereye gidiyorsun olabilir mi ?
  • BiColaTesla kullanıcısına yanıt
    bu neyi değiştirir ki almazsanda vermeseler de. zaten kazanıyorlar. bizden pek değilde. pos cihazı firmalarından tirilyon kaldırıyorlar. tabiki her bir müşteri demekte bu tirilyonların bir yaprağı demek. alsanda. verseler de vermeseler de. bunu bilsen ne yazar ne değişir. sen koprabildiğinle tirilyon kazanmış gibi devam edicen yoluna. ay sonunu zor getireceksin. sana ne ima ettikleri hiç bir şeyi değiştirmez. çok farkında olmakta bazen hiçbir işe yaramaz.
  • maxipuan kazanmasıda harcanmasıda zor olsada kart ücretini bi telefonla iade ediyolar tek şartları yıllık 3 bin harcama
  • Takip

• nasıl değerlendirebiliriz .

• Benim de iki gün önce iş vadesiz hesabımdan Maximum kartıma asgari ödeme yaptığım halde geri kalan tutarı toptan çekmişler. Otomatik ödeme talimatı da vermedim. Bir de ben sömüreyim. Eğer faizsiz kredi sunarlarsa ben de kredi yerine normalde yansıtılan faizi maxi puan olarak isteyeyim.

• 2005'ten bu yana iş bankasının kartını kullanıyorum. İşTe Üniversiteli kartıyla başladım ardından normal karta çevirdiler ve bu güne kadar bir kere dahil kart ücreti kesilmedi yani kesilse sanırım ekstreden görürdüm ama her ay kontrol ederim harcamalarımı bir kere dahi kesinti olmadı :)
    NOT: Yalnızca bu kartla aylık ortalama harcamalarım 5bin altı olmuyor sanırım bundan olabilir...
  • Maasiniz is bankasinda ise hic kesilmiyor aidat

2 kere yurt ici ve yurtdisi olmak uzere ucus yaptim maximil ile 1 lira odemedim

Bu kasim aralik gibi Dubai git gel yapmayi dusunuyorum avans mil ile yine odemeyecegim

Kampanyalari cok takip etmesemde

Son 2 ayda 100 liraya yakin maxipuan kullandim

Bu 2 hafta icinde 100 liralik daha maxipuan kazanacagim buyuk ihtimal

Annem emekli maasindan 50 maxipuan (3 sene once ) + 275 lira ikramiye (bu sene) kazandi

Is bankasindan ne zaman kredi cekmemiz gerekse ayni gun rahatca cektik

Bu bayramda yine bir 5000 felan cekerim

Acikcasi benim acimdam gayet guzel ve faydali bir banka

• bu ay da nakite bayağı sıkışmıştım aradım bakalım ne olacak diye onaylıyormusunuz diye sorduğu an kapatırım telefonu diye. baktım ciddi ciddi kapatıyor hiç bir teklifi yok. bende dedim o kadar yıllık müşteriyim
    neden hiç şöyle yapalım böyle yapalım hiç ikna etmeye çalışmıyosunuz demek sizde müşterinin bir önemi yok o zaman bende iyiki kapatıyorum deyince olurmu semih bey sizin memnuniyetiniz çok önemli 6 ay taksitli
    1000tl verelim önümüzdeki salı gününden itibaren ister atm lerden ister cep web şubeden kullanın dedi bende dedim hah böyle tamam o zaman dedim. çok iyi oldu çok güzel oldu. bilgi veren ölücü kardeşe teşekkürler.
  • Bana da Cuma günü aktif olur 15 gün içinde kullanmazsanız iptal olur dediler.

Yalnız iptal bölümünde çalışan arkadaşların işi çok zor gerçekten. Ezberlemişler cümleleri arka arkaya saydırıyorlar, ben dinlerken yoruldum. Baktım arkadaş bir türlü konuya girmiyor hep kartın faydalarından bahsediyor açık açık sordum nakit avans kampanyası var mı diye. O da yaptığımız konuşmaya istinaden 6 ay 1000 tl tanımlayabilirim dedi. İkimizde rahatladık
  • Acaba bunu kabul etmesek ne veriyorlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.