Şimdi Ara

İş Bankası 1000 TL kadar Nakit Avans Faiz Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
10.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapatalım derlerse taksitli borcumuz var nasıl yapıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aradım bugün kart kapatma bölümüne bağladı ordaki bayan biraz konuştuktan sonra bu teklifi sundu kabul edip kapattım çokda uğraştırıcı olmadı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    acıtasyonlu ölücülük. ölücülükte gelinen son nokta tebrik ederim kardeşim :)
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Kart kapansada taksitler her ay gelir kardeş sıkıntı yok.Taksit Kredi kartınin kapanmasına engel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 12 Ağustos 2017; 10:15:4 >
  • Sırf merakımdan aradım... kapatın dedim.Vay arkadaş telefondaki kadın bir konuşuyor ama susmuyor anlatıyor da anlatıyor.Dedim kararlıyım kapatın maaşı da taşıyacam.

Alttan giriyor üstten çıkıyor anlatıyor bisiler..en son telefonu hoparlöre alıp kenara koydum konuşması bitene kadar

Dedim kapatın..o kadar senedir çalışıyoruz hiç mi kampanya yok kartı kapatıp gidecem bari kapatmayın diye puan verin dedim.1000 ₺ nakit avans verdi faizsiz 6 taksit.

Dedim 12 taksit yaparsan alırım maalesef dedi... anlamadığım birine 12 taksit verirken ötekine niye 6 taksit düşünüp ararım Dedim kapattım.

Allah telefondaki çalışanlara yardımcı olsun... ekmeğinin derdindeler makina gibi konuşuyorlar.

• Ogrenci kartiyla alma sansimiz varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aradım 30 Maxipuan teklif etti. Yükselecek mi diye iptal edin dedim. Kart 7 gün içinde kapanacak dedi.😁😁

7 gün içinde tekrar arayıp teklifi yükseltenilirler yada kapatırlar bakalım ne olacak.

• Yurtdışından kredi vermek için bir sürü dolar almıştı. Onları TL ye çevirip dolar alacak sanırım
  • Az önce aradım kartı kapatacağım dedim neden dedi bana göre faydalanacağım kampanya olmadı aldığım günden beri dedim. Ne gibi kampanyalar ilginizi çekiyor dedi dedim nakit avans taksit kampanyası olsa faizsiz faydalanırdım kapatmayı da düşünmezdim dedim. Bu konuşmaya özel tanımlayayım isterseniz dedi. Tamam dedim tanımladı birkaç güne çekeceğim. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Arkadaşlar bana da tanımladı da nasıl çekeceğiz bu parayı bilen biri anlatır mı?

• işçep taksitli nakit avans 1000 TL 6 AY taksit hesabına yatar

• Normal avans çeker gibi menüden çekiliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Bankamatiğe kartı takıyorsun 6 taksit nakit avansı seç 166,66 olarak taksitler görünecek o şekilde çek müşteri hiz. söyledi.
  • işcepten deneyip hesaba aktarıp bankamatiğe gidip çekebilirsin. Bana en erken salı günü dene dedi müşteri hizmetleri hafta sonu olduğundan geç tanımlanıyormuş.
  • iyiymiş bu bende bi kapatayım
  • Benimkisi aidatsiz ise yararmi ki ?

• denizzz01 D kullanıcısına yanıt
    benimki de aidatsız maaş hesabına bağlı tanımladılar.
  • Vay be 2-3 yıl önce Teb bankasında vardı bu olay ve her ay yenileniyordu, Her ay mis gibi çekip teb hesabında vadeliye atıyordum. Ne güzel paralar kazanmıştım. sonra forumda patlayınca yılda 1 e düşürdüler ve kampanya mefta olmuştu, şimdi ise tamamen kalktı sanırım.

İş bankasında bunun için millet 40 takla atıyormuş ilginç
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    5 dakika sürmedi taklaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.