Şimdi Ara

İş Bankası 1000 TL kadar Nakit Avans Faiz Yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
10.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    a101 de kullanılıyor diye biliyorum bir sor istersen hocam.
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    MAXİMUM kart maxi puan geçerli mağaza marketler
    Migros
    Kipa
    Özdilek
    Carrefoursa
    A101
    Koton
    İkea
    Metro
    Deicman

böyle bir bilgi buldum ayrıca nette ne kadar doğru bilmiyorum
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    site lazım bana. şu an medeniyetten uzağım.
  • den kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yaptım oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conywolker

Aradım bende yemedi durduk yeri 2 kartı kapatırdık sabah arayıp iptal ettireyim bari 8400 lira limitim var diğerleri düşük ise yaramıyor :)))) haber veren arkadaş perişan ettin bizi

bekle hocam onlar ararlar zaten bi güne kalmaz.. kapattık derler.. sonra ben bir üst ekipten arıyorum kartlarınızı atmayın kırmayın kapatmayalım derler.. aramazlarsa sen ararsın..
  • paradoks79 kullanıcısına yanıt
    en iyisi direkt nakit avans veriyomuşsunuz kart kapatmak isteyenlere. ben de alabilir miyim, diyelim..
  • Beni aradılar. Talebim yoktu. İşte size 1000 TL verelim, ayda şu kadar ödeyin hem de 191 TL faizle dediler.
    Dedim faizsiz kredi almamız için illa kapattırmamız mı gerekiyor.
    Onlar müşteriye özeldir dedi.
    Ben de kart kapattırmak isteyenlere özel dedim.
    Kapadık.
  • Bu verilen 1000 TL kredi kartı limitinden mi eksiliyor?
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    yani havadan limit tanımlamıyorlar maalesef

• Adamlar uyanmadan bende aradım iptal bölümüne aktardılar, iptal edin dedim :) 13 yıllık müşterimizsiniz dediler (o kadar olmuşmu yaw dedim :) işte bazı kolaylıklar yapalım dediler ne dedim 1000/6 dediler hay hay dedim kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 17 Ağustos 2017; 23:02:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal bölümüne bağlayamadı. Teknik sorun var dedi. Kendisi direk iptal edecekti. sesli onay alırken kapadım telefonu
  • İş bankasında maximum kart aidatını bugüne kadar hep iade aldım. Maaşımı gösterdim veya öğrenci belgesi ibraz ettim. Ancak artık maaşım yok, öğrenci belgesine de 3 kere götürdüm artık işe yaramıyor. Nedendir bilmem ama son yılın kart aidatını bir türlü iade etmediler. Farklı bir yol var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 17 Ağustos 2017; 1:14:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

İş bankasında maximum kart aidatını bugüne kadar hep iade aldım. Maaşımı gösterdim veya öğrenci belgesi ibraz ettim. Ancak artık maaşım yok, öğrenci belgesine de 3 kere götürdüm artık işe yaramıyor. Nedendir bilmem ama son yılın kart aidatını bir türlü iade etmediler. Farklı bir yol var mıdır?

kartı iptal edin de.son ana kadar git. büyük ihtimal kartı iptal etmez, kart ücretini iade ederler.iade alamazsan bundan sonra hiç alamazsın.her yıl keserler senden o parayı. kartı iptal ederse de etsin.. axesse yönel.kampanyaları daha sağlam. adamlar kart iptaline, limit artırmaya, limit düşürmeye herşeye çip dağıtıyor. biçok kampanyasında üye işyeri şartı şurtu yok.yıl sonu kart son 2 hane çip veriyo vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 17 Ağustos 2017; 15:18:54 >
  • İyi akşamlar arkadaşlar benim karta borcum var arasam kapatma işi işe yarar mı acaba borcu azaltır faizsiz öderim en azından

• çesna kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok,9000 tl borç vardı karta,kapatın dedim 1000 tl 6 ay faizsiz taksitli avans verdiler.

• Arkadaşlar aidatsiz maximum kart var 700 TL'lik limiti bir türlü arttlirmiyolar . Finansbank gecen hafta limitinizi 5000 TL yapalım diye aradı nasıl bir çözüm bulabilirim nakit avasta bu yüzden çekemiyorum

• Hocam zaten axess de var bende daha geçen hafta telefon aldım 100 TL chip kullandım, gerçekten çok avantajları var :) Ama işte iş bankası da sinemada, sporda falan lazım oluyor. İptal edin dersem ve iptal ederlerse bir daha çıkartamam herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 18 Ağustos 2017; 2:55:55 >
  • teşekkürler 1000tl 6 taksit ya da 30 tl puan sundu. Telefon alacaktım. Çok güzel işime yaradı :)
  • Bende aradım 1000tl 6 taksit aldım.

• Ogrenci kartim var limit 800tl. Soyle 500 falan vermezlermiki bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.