Şimdi Ara

İş Bankası 1000 TL kadar Nakit Avans Faiz Yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
10.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş bankası, teknolojisi ile diğer bankaların koç başlılığını yapıyor. 2016 yılının Ekim ayından bu zamana kadar kartlarını kullanıyorum, herhangi bir kart ücreti yansımadı, öte yandan maksipuan konusunda da bonkör olduğunu düşünüyorum, daha önce Vakıfbank'ın World özellikli kartını kullanmıştım, onun 4 yılda kazandırdığı puanı, işbankasında 10 ayda kazandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

Az önce aradım kartı kapatacağım dedim neden dedi bana göre faydalanacağım kampanya olmadı aldığım günden beri dedim. Ne gibi kampanyalar ilginizi çekiyor dedi dedim nakit avans taksit kampanyası olsa faizsiz faydalanırdım kapatmayı da düşünmezdim dedim. Bu konuşmaya özel tanımlayayım isterseniz dedi. Tamam dedim tanımladı birkaç güne çekeceğim. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Hahahaha, üstat yorumunuza çok güldüm yav :) Bende mi denesem :) Ama Vakıfbank'ın kart veririz karşılığında 1000 TL faizsiz kredi veririz dediği için iki kredinin ödemesi zor olur :)

• Faizsiz kredi verin iptal ettirmeyiz dediğinizde tamam kartınızı iptal ettirin derse nolacak :)))) Başka argüman kalıyor mu elimizde :)
  • Aradım bende yemedi durduk yeri 2 kartı kapatırdık sabah arayıp iptal ettireyim bari 8400 lira limitim var diğerleri düşük ise yaramıyor :)))) haber veren arkadaş perişan ettin bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar baktınız kapama işi ciddiye biniyor telefondaki kişi size onaylıyor musunuz diye sorduğunda anlamıyorum sesiniz kesik kesik geliyor diyerek telefonu kapatın
  • Banada önerdiler ama kabul etmedim kapattırdım :)
  • Tanımlaması yapılan var mı

• MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    İş Bankası 1000 TL kadar Nakit Avans Faiz Yok

• Değerli dostlar, işbank müşteri hizmetlerini aradım (pazar günü) ve eski müşterileri olduğumu, düzenli kulanım bla bla bla söyledim ve taksitli nakit avansa ihtiyacım olduğunu belirttim.Bana 1,80 civarı faiz oranı kullanabileceğimi belirttiler. Kabul etmedim 0 faizle masrafsız istiyorum dedim olmadı ve kartı kapama işlemi için başvuru yaptım çünkü Kapatma birimine bugün pazar olduğu için bağlayamıyorum dedi mh temsilcisi.Bugün 11:30 gibi aradılar kartınızı kapatmak istiyormuşsunuz hayırdır dediler bende taksitli nakit avans olayından bahsettim. 1000 tl 6 ay taksitle 0 faizli taksitli nakit avans önerdiler.Kabul ettim. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • 59₺ ye çöktüler iade alabilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

İş bankası, teknolojisi ile diğer bankaların koç başlılığını yapıyor. 2016 yılının Ekim ayından bu zamana kadar kartlarını kullanıyorum, herhangi bir kart ücreti yansımadı, öte yandan maksipuan konusunda da bonkör olduğunu düşünüyorum, daha önce Vakıfbank'ın World özellikli kartını kullanmıştım, onun 4 yılda kazandırdığı puanı, işbankasında 10 ayda kazandım.

Çok merak ettim bu 10 ayda tahminen kaç puan kazandınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: den

Arkadaşlar baktınız kapama işi ciddiye biniyor telefondaki kişi size onaylıyor musunuz diye sorduğunda anlamıyorum sesiniz kesik kesik geliyor diyerek telefonu kapatın

Yalan söyleyeceğimize direkt yüzüne kapatsak allah günahmı yazar birader.

• Bu krediyi alıp tekrar kapatmak için arayan oldu mu ? 😬

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım, avantajları yok başka karta geçeceğim dedim,hemen iptal bölümüne bağlıyorum dedi kapattım.kapatma bölümü teklif sunarmıydı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

Aradım, avantajları yok başka karta geçeceğim dedim,hemen iptal bölümüne bağlıyorum dedi kapattım.kapatma bölümü teklif sunarmıydı acaba.

Zaten teklifi sunan kapatma bölümü
  • Cumartesi başvurduk bugün 6 ay yüzde 0 olarak 1000 lira gömçürdük arkadaşlar.
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Teklifi kapatma bölümü sunuyor zaten yanlış yapmışsın.
  • Annem ek kartların kart aidatını alamadığı için, kapattırmak için aradığında bu 1000 TL faizsiz avans olayını söylemiş. Puan verin kardeşim, avansı çekip faize koyacağım da oradan 70-80 TL kar edeceğim de, o da aidata denk gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Bu krediyi alıp tekrar kapatmak için arayan oldu mu ? 😬

• arkadaşlar maksimum puan kullanılan siteler hangisi? puanlarımı kullanacak site bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.