Şimdi Ara

Garanti Bankası Dolar Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
9.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankasından dolar hesabı açmam gerekti ama dolar hesabına kart vermediklerini söylediler. Ben hesaptan para çekmek istediğim zaman mecburen bankaya gitmek zorunda kalacağım. Bunun çözümü varmıdır? Bir şekilde kart çıkarma şansım varmıdır? Bir şekilde kart çıkarsam hesaptaki doları TL olarak harcayabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vadesiz tl hesabı da açacaksın istediğin kadar doları bozdurup tl olarak çekeceksin banka kartınla.bunu da ya internet bankacılığından yada şubeye gidip yapabilirsin.
  • TL hesabına bağlı olarak dolar hesabı açılır. Bazı atmlerden mevcut banka kartın ile dolar hesabına dolar yatıp, dolar çekebilirsin. İlla da şubeye gitmek zorunda değilsin. İnternet şubesinden bakabilirsin hangi atmler bu özellikte diye.

Banka kartın ile yurt dışı sitelerden dolar ile alış veriş yapıp o anki kur üzerinden TL ödeyebilirsin.
  • yaky kullanıcısına yanıt
    Dolar hesabı açtım zaten. Sanırım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ayrı bir ₺ hesabı açıp onu kullanmam gerek. Ama bu sefer de hesaba geçen para miktarında değişiklik olur diye düşünüyorum. Alış - satış farkından dolayı.

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    TL hesabı açıp bankamatik kartı aldıktaın sonra dolar hesabınızı aynı karta bağlayıp hizmet veren ATMlerden döviz olarak çekebilirsiniz yada yatırabilirsiniz. Bağlama işi internet sitesinden yapılabilir.
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Garanti one paracard bonus istedim de ona da bağlanmıyor hesap. En iyi TL hesabı açıp o şekilde halletmek. Alış satış farkından dolayı para biraz oynar ama yapacak birşey yok gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.