Mobilya alcam
Beyler aci ama gercek evlilik yoluna girdik.
Nişandan takilan takilari kayinvalide oturma grubu ve yemek takimi alin diye verdi altinin suan bedeli 40k. Maaslar belli borç harcda var siZ olsani taksite mi abanirdiniz yoksa altinlari bozdurup borcsuz mu alirdiniz z ?
Direksiyondan gelen ses
Arkadaşlar merhaba.
Megan Coupe 1.6 2002 model aracımda şehir icin kullanimda herhangi bir ses yapmazken, şehir dışı yani uzak yola çıktığımda belirli bir kmden sonda direksiyondan uğultu sesi gelmekte fakat bu belirli bi yerde gelmekte saga sola çevirince susuyor ama o belirli noktaya gelince uğultu yapıyor. Sizce sorun nedir sanayide kandirilmamak adina soruyorum ?
Megane Coupe Kendi Kendine Gaz veriyor
Merhaba arkadaşlar.
2002 Sarı Megan Coupe 1.6 16 valf aracım var. :D ARaç otomatik vites.
4 ay önce araç frene basmama rağmen kendi kendine gaz vererek devri artırdı. İlk defa böyle bir şey yaşayınca ve arabanın devri çok artıp bağırmaya başladığı için hemen sağ çekip kontağı kapamak zorunda kaldım. Biraz durduktan sonra aracı çalıştırmayı denedim fakat araç vutu vutu vutu marş yapmasına rağmen bir türlü çalışmadı. Akşama kadar çekici bekledim çekiciye koymadan önce deenedim yine çalışmadı. Çekiciye koyduk motorcunun önüne indirdik araç çalıştı. ADam her yerine baktı bilgisyara bağladı bir şey bulaamadı. O şekilde ben aracı 4 ay kullandım bir şey olmadı fakat yine aynı sorunla karşılaştırdım. bu sefer bekledim 5-6 saat sonra deneyince araç çalıştı başına bu tip bir şey gelen var mı ? ARaştırmama göre motor hava alıyo veya gaz kelebeğinden deniliyor fakat arıza hemen meydana gelmediği için boşuna para vermek istemiyorum :(
Bağlantı Noktasi
Arkadaşlar merhaba.
Online oyun oynamaktayim ve internet bağlantım kalitesiz diye oyundan kick yiyordum. Ve bu sürekli hale geldi çünkü oturduğum yerde iyi bir internet yok.
Bende çözümü telefondan internet paylaşarak buldum. Kick yemiyor oyunu guzelce oynuyodum. Fakat bu seferde şöyle bi hata ile karsilastim bir zaman sonra laptopda ağ yok ibaresi cikiyo baglanti kesiliyo ve telefondada baglanan 0 gözüküyor oysa ki baglanti açık fakat laptopda gözükmüyor.
Metin2 Oynanir mi ?
|
Mavi Ekran
|
ATM'den anlayan
|
Kpss lise & önlisans ?
|
Iphone 5 duvara attim
|
Ayfon5 para sorunsalı
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.484 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic