Şimdi Ara

Megane Coupe Kendi Kendine Gaz veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2002 Sarı Megan Coupe 1.6 16 valf aracım var. :D ARaç otomatik vites.

4 ay önce araç frene basmama rağmen kendi kendine gaz vererek devri artırdı. İlk defa böyle bir şey yaşayınca ve arabanın devri çok artıp bağırmaya başladığı için hemen sağ çekip kontağı kapamak zorunda kaldım. Biraz durduktan sonra aracı çalıştırmayı denedim fakat araç vutu vutu vutu marş yapmasına rağmen bir türlü çalışmadı. Akşama kadar çekici bekledim çekiciye koymadan önce deenedim yine çalışmadı. Çekiciye koyduk motorcunun önüne indirdik araç çalıştı. ADam her yerine baktı bilgisyara bağladı bir şey bulaamadı. O şekilde ben aracı 4 ay kullandım bir şey olmadı fakat yine aynı sorunla karşılaştırdım. bu sefer bekledim 5-6 saat sonra deneyince araç çalıştı başına bu tip bir şey gelen var mı ? ARaştırmama göre motor hava alıyo veya gaz kelebeğinden deniliyor fakat arıza hemen meydana gelmediği için boşuna para vermek istemiyorum :(

• Sarı olduğu içindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz en iyi ihtimalle gaz kelebeğini söktürtüp adam gibi temizletin. Programlanıyorsa programlatın.

• 1999 Renault 19 model aracımda da benzer bir sorun olmuştu. Araç boşta beklerken (manuel vitesti tabi) kendi kendine deviri arttırıp 5000 6000 lere kadar çıkıyordu. Rölanti motoru diye bir parça değiştirdik, düzeldi sonrasında.

Bu arada 1.6 8v modeldi bizim araç.

• Boğaz kelebeği ömrünü doldurmuş

• yorumlar için sağolun gittik ustaya gaz kelebegini , hareret sensorunu falan temizledi yakit filtresini değiştirdik arac biraz rahatladi ama bu ariza hep olan bir sey değil sonucunu tekrar guncelleyerek yazarim belki araci bu sekilde olan arkadaşlar olur

• Güncelleme yaptigimiz işlemden sonra arac bir daha kendi kendine gaz vermedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • renk yüzünden tüm sorun. beyaz olsaydı hiç böyle şeyler olmazdı.

• Hocam travesti kasa diye geçen kasalardan mı aracınız?

• alkgs A kullanıcısına yanıt
    Opel tigra değil miydi o ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet o kasa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.