Vizyon Bilgisayar İade Kabul Etmiyor
28/09/2023 tarihinde Vizyon Bilgisayar kendi sitesinden satın aldığım ve 29/09/2023 tarihinde kargodan teslim aldığım ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 monitörü kutusunu bile açmadan Cayma hakkımı kullanarak iade etmek istedim ancak kendilerini aradığımda teşhir ürünü adı altında satılan ürünün iadesi kabul edilmeyeceğini belirtiler.
Sadece üründe bir sorun varsa iadeyi kabul edeceklerini söylediler. (Bende kutusunu açmak istemiyorum tahminimce sonra kutusunu açmışsınız, kullanılmış ürün geri satışı olamaz vs muhabbettinden üründe sorun olsa bide iade kabul etmeyeceklerini tahmin ediyorum sadece değişim veya tamir yaparlar)
Ayrıca faturada ürün adı (ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 HDR GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS(MPRT) 170HZ DP HDMI MM VESA 3YIL ELMB SYNC 2 Yıl Garanti ) , teşhir ürünü olduğu yazmıyor.
Online işlemler üzerinden tüketici haklarına başvurdum ancak süreç nasıl işliyor bilmediğimden İADEYİ KABUL ETMEYECEĞİZ , Geri gönderseniz bile size geri dönecektir dedikleri yeri nasıl kanıtlayabilirim ?
Sizce ürünü geri gönderip kargo gönderim fişinin kopyası
nı elinde tutayım mı ? Daha önce tüketici haklarına başvuran biri yardımcı olursa sevinirim
Superonline Sözleşme fesh etme
|
Son Giriş: 40 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 6.931 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El