porsche benzin bitti, koydum çalışmadı
Merhaba, önceden konu açmıştım ama sanırım gece saatinde olduğu için araya kaynadı. özet olarak: aracımın benzini bitmek üzereydi ve yolda giderken de bitti. Mecburen sağa çektim ve yürüyerek en yakın petrol istasyonuna ulaştım ve araca 8 litre civarı benzin koydum. 5 litre benzini ilk başta koyduktan sonra aracı çalıştırmayı denedim ve çalışmadı. Belki 5 litre çalıştırmak için yetmez diye 3 litresini daha koydum ve araç yine çalışmadı. Çalışıyor ama garip bir şekilde çalışıyor. Videosunu çektim ve şöyleki aracın motoru 1000 devire ulaşıyor ve eğer ayağımı gaza basarsam devir oralarda tutunmaya çalışıyor, eğer gazdan çekersem ayağımı kontağı çevirdikten 1 saniye sonra motor stop ediyor. Yakıt sistemi ile alakalı olduğunu düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok. aracın videosunu çektim ve yapmam gereken şey nedir bilmiyorum. evime yakın yerde benzini bittiğinden aracı ittirerek otoparka kadar getirip park ettim aşağıda yatıyor araba şuan.
araç eski bir araç 97 model porsche 986
şu arabanın ilk sorundaki hali:
şu da aracı 2 hafta sonra çalıştırdığım hali
Merhaba, aracımın benzini bitmek üzereydi ve yolda giderken de bitti. Mecburen sağa çektim ve yürüyerek en yakın petrol istasyonuna ulaştım ve araca 8 litre civarı benzin koydum. 5 litre benzini ilk başta koyduktan sonra aracı çalıştırmayı denedim ve çalışmadı. Belki 5 litre çalıştırmak için yetmez diye 3 litresini daha koydum ve araç yine çalışmadı. Çalışıyor ama garip bir şekilde çalışıyor. Videosunu çektim ve şöyleki aracın motoru 1000 devire ulaşıyor ve eğer ayağımı gaza basarsam devir oralarda tutunmaya çalışıyor, eğer gazdan çekersem ayağımı kontağı çevirdikten 1 saniye sonra motor stop ediyor. Yakıt sistemi ile alakalı olduğunu düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok. aracın videosunu çektim ve yapmam gereken şey nedir bilmiyorum. evime yakın yerde benzini bittiğinden aracı ittirerek otoparka kadar getirip park ettim aşağıda yatıyor araba şuan.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.016 (Bu ay: 543)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel