fps drop sorunu
Merhaba arkadaşlar GE73 Raider RGB 8RF laptopuna sahibim bazı oyunlarda sorunlar yaşıyorum FPS droplar çok fazla oluyor fps 60 iken birden 3-4 fpslere düşüyor ve takılmalar yaşıyorum. Laptop bakımını yaptırdım ekran kartı termal macununu yenilettim işlemci termal macunu temiz içini tamamen temizlettim fakat düzelmedi. Valorant oynarken her hangi bir sorun yaşamıyorum fakat Arena Breakout veya The witcher 3 gibi oyunlar oynamaya çalıştığımda FPS droplar oluyor ve oyun çok fazla donuyor yürünmüyor resmen. Harici Diske yükledim değişen bir şey olmadı. SSD yükledim değişen bir şey yok.
Türknet Rezaleti
19.09.2020 tarihinden bu yana sürekli oyalama ve geçiştirmeyle arızamı çözümlemiyorlar. İnternetim 23 mbps hız gelirken birden 0,90 mbps hıza düşürüldü sorunun alt yapıdan kaynaklandığını söylüyorlar fakat çevremde aynı alt yapıda olan ve aynı saha dolabını kullanan kişilerde hiç bir şekilde sorun yok bir tek sorun bende var. Destek kayıtında sürekli sorunumu belirtiyorum fakat çözümlemiyorlar uğraşmıyorlar. Suçu sürekli Türk telekoma atıyorlar geçiştiriyorlar.
Destek kayıt No: 36570858
Abone Müşteri No : 1198246
Müşteri No: 3223525535
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 603 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar