Samsung telefonla linke tıklarsanız oyun içi alt limitsiz 50 tl kupon kazanacaksını
Eğer kendi referans kodunuzla başkaları girerse 2 kez daha 50 tl kupon kazanabilirsiniz toplamda 150 tl alt limitsiz kupon var .
Referans: KNYMFT
Samsung telefonla linke tıklarsanız oyun içi alt limitsiz 50 tl kupon kazanacaksını
Eğer kendi referans kodunuzla başkaları girerse 2 kez daha 50 tl kupon kazanabilirsiniz toplamda 150 tl alt limitsiz kupon var .
Referans: KNYMFT
Samsung telefonunuz varsa linke girin ve referans kodunu girin(linkten girdiysebiz otomatik yazar muhtemelen)
Girdiginizde size 50 TL kupon verilecek siz de kendi kodunuzu veya linkinizi paylaşarak iki kez daha 50'şer TL'lik kupon kazanabilirsiniz.
REF: 2FN9WM
Ateizmden Kurtuldum
Sonunda o boşvermişlikten, depresyon dolu günlerimden kurtuldum.Kafamda kurduğum materyalist evrenin toplumdaki çoğu şeyi açıklayamadığına karar verdim.Tesadüfle açıklanamayacak kadar çok olay dönüyor dünyamızda; örneğin;"kahve falları" özellikle Azerbaycan kadınlarında büyük bir medyumluk seziyorum kadınların baktığı fallar %70-80 tutuyor. Veya bazı insanların gördüğü rüyaların gelecekteki bazı olaylara işaret etmesi ve gerçekten de gerçekleşmesi. Sıfır kanıta rağmen en naturalist insanın bile uzaylılar konusunda bir inancı olması da beni çelişkiye sokmuştur.Görmediğin için olmadığına kanaat getirmiyorsan aynısını neden tanrı için yapmıyorsun? Özellikle bu evren için uzaylı zorunlu varlık değilken bir bilinçli varlığın olması yüzdesel olarak daha zorunludur.Çünkü ihtimallere olasılıklara tesadüflere inanacağımıza tasarlanmış bir evren düşünmek daha mantıklı geliyor.
S Sport + 6 Aylık Üyelik 79.90
Normalde 99 tlden daha pahalı.Futbol meraklısına kaçmaz
Xbox series s almıştım sonra vatanda 60 tl daha ucuza görünce iptal tuşuna bastım ama para iadesi 7 gün içinde yapılacakmış o zamana kadar vatan indirimi biter nasıl iptal işlemini geri alabilirim?
Yarın aramaktan başka çarem yok mu?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DefaultCompany.EscapeFromVirus
İnsanlardan kaçtığımız virüs kaptığımızda ise virüsle mücadele ettiğimiz bir oyun geliştirmek istedim.
Faturasız tarife aldım sms gelmedi?
Merhaba bugün turkcelle geçtim genç hoş geldin 6gb paketini internet sitesinden kredi kartı ile aldım (37TL)ama yaklaşık 1 saattir herhangi bir SMS gelmedi ne yapmam lazım param yandı mı?
Turkcell'e geçtim tavsiye alabilir miyim ?
Turkcell faturasıza geçiyorum kafamda GNÇ Hoş Geldin 6GB Paketi var.
Bu paketle hem turkcellin salla kazan hem gnçnin çatlat hediyelerini alabiliyor muyum ?
Amacım turkcellde maksimum miktarda internet kazanmak.Bip falan da internet veriyormuş sanırım onu da kullanmaya başlayacağım.
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-hos-geldin-6gb?gnc
Ek olarak bunu mu almam daha mantıklı olur yoksa faturalıya geçip akıllı 6 paketini almam mı ?
Akıllı 6'da çatlat kazan hediyeleri olmayacak.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.540 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu