(Yardim)Her 10 dk da bir internet kesilme sorunu
Merhabalar turk telekom fiber 35 mbit kullanıcısıyım. Özellikle son 1 haftadır her 5-6 dk da bir 1 dk belki daha uzun internet kopması yaşamaktayım. Kopma anında modemin tüm ışıkları yanıyor WiFi ile bağlı gözüküyorum fakat herhangi bir websitesi vs bağlanmıyor. Bu sebeple müşteri hizmetlerini aradım hatta herhangi bir sorun görmediklerini söylediler. Apartmanda benim ile birlikte turk telekom fiber kullanan komşularım da benim gibi yeni başlayan boyle bir sorun yaşadıklarını söylediler. Güç bela ariza kaydı oluşturduk gün içerisinde bir 10 dk internet gittikten sonra bu 5-6 dk da bir olan kopmalar 17-18 dk da bir olmaya başladı. Müşteri temsilcisi modem kaynaklı olabilir dedi ama 4 komşunun hep birlikte modemi ayni anda mi bozulur ? Sizin ongorebildiginiz bir sorun vs var mi acaba? Bir de bu sorun başlamadan önce bir ara superonline yetkilisi geldi hattınızda sorun mu var dedi yok yanlis daire dedik tamam dedi gitti acaba apartman fiber panosunda hatalı bir işlem sonrası birseyler olmuş olabilir mi olursa ne olur bilgi verebilirseniz sevinirim.musteri hizmetleri modemi ac kapa yaptirmaktan başka birsey yapmiyor maalesef. Şimdiden çok teşekkürler
Otel parama 60 gün el koydu
|
Galaxy App Store uygulama indiremiyorum
|
Paypal ile satış yapmak yasal mı?
|
izmir bornovada uydunet kalitesi nasıl?
|
Lumia 520'nin ekran kartı lumia 925'den daha mı iyi?
|
Bass ağırlıklı kulaklık önerisi olan?
|
urbanears plattan mı philips shl5200 mü?
|
Headphone kulaklıklar dayanıklı mıdır?
|
domain ne kadar sürede aktif olur?
|
Meslek: Internist
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 170
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 10.388 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El