Şimdi Ara

(Yardim)Her 10 dk da bir internet kesilme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar turk telekom fiber 35 mbit kullanıcısıyım. Özellikle son 1 haftadır her 5-6 dk da bir 1 dk belki daha uzun internet kopması yaşamaktayım. Kopma anında modemin tüm ışıkları yanıyor WiFi ile bağlı gözüküyorum fakat herhangi bir websitesi vs bağlanmıyor. Bu sebeple müşteri hizmetlerini aradım hatta herhangi bir sorun görmediklerini söylediler. Apartmanda benim ile birlikte turk telekom fiber kullanan komşularım da benim gibi yeni başlayan boyle bir sorun yaşadıklarını söylediler. Güç bela ariza kaydı oluşturduk gün içerisinde bir 10 dk internet gittikten sonra bu 5-6 dk da bir olan kopmalar 17-18 dk da bir olmaya başladı. Müşteri temsilcisi modem kaynaklı olabilir dedi ama 4 komşunun hep birlikte modemi ayni anda mi bozulur ? Sizin ongorebildiginiz bir sorun vs var mi acaba? Bir de bu sorun başlamadan önce bir ara superonline yetkilisi geldi hattınızda sorun mu var dedi yok yanlis daire dedik tamam dedi gitti acaba apartman fiber panosunda hatalı bir işlem sonrası birseyler olmuş olabilir mi olursa ne olur bilgi verebilirseniz sevinirim.musteri hizmetleri modemi ac kapa yaptirmaktan başka birsey yapmiyor maalesef. Şimdiden çok teşekkürler

(Yardim)Her 10 dk da bir internet kesilme sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu binaya kadar fiber. Eve kadar değil. Kablolamalarda bi sıkıntı vardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoyrazKarayel59

Hocam bu binaya kadar fiber. Eve kadar değil. Kablolamalarda bi sıkıntı vardır

Bu fiber değil. VDSL yani sokağa kadar fiber.

Hat değerleriniz gayet güzel. Modemde ısınma sorunu olabilir. Çünkü bu durumda kopmaması gerekiyor

• anladığım kadarıyla fiziksel bağlantıda bir sorun yok..3 saat kadardır da bağlı gözüküyorsunuz...hat değerleriniz de gayet iyi..kaynaktan size internete çıkmak için ip vermede sorun oluyor olabilir...(Yardim)Her 10 dk da bir internet kesilme sorunu 

• Diger komsularin 35 den azmi aliyo hocam paketleri 25 16 falanmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.