Selamlar. Vdsl internet mevcut Fiber kutusunu kendi gözümle gördüm :D Fotografınıda çektim. Türk Telekoma gittigimde beni başlarında savmaya kalktılar :D Pendik Türk Telekom müdürlügü gpon sistemine geçmek istiyorum dedim. Tek olmaz felan dediler bende site yönetimine toplantı yaptırıp karar aldırdım (kiracı bulmak için yardımcı olur felan dedim hemen okeylediler :D) Başvuru yaptırdım. Şuan dilekçenin numarasıda var benzer bir süreç yaşayan var mı? Ne kadar süre sonra gelip gpon (daire içine kadar fiber) getirirler?
Merhaba, istanbul pendikte yaşıyorum. 100 dairelik bir sitedeyiz. Binamızın elektrik dairesine kadar fiber internet geliyor. Oradan cat6 kablo ile dagıtımı yapılmış durumda. Ben ise direkt fiber baglantıya ulaşmak istiyorum. Bunun için bölgemizin müdürlügüne gittim ve gittigimde kutunun komple degişmesi gerektigini söylediler. Yapılamaz bir şey olduğunu söylediler. Kafamda bir kaç soru oluştur en başta tabi ki yapılamayacak bir şey mi? İkincisi ise bana veya sitemize bir maliyet çıkarabilirler mi? Üçüncüsü kutu degişimi yapsalar sonradan dairelere kadar kabloları çekiyolar mı yoksa herkes daire kendisi mi çektirmek zorunda olacak? Bilgi sahibi birileri yardımcı olabilir mi? Gerçekten sürekli ping ve internet dalgalanmalarından sıkıldım. Fiber paketim var ve kullanamıyorum. Yön gösterecek birileri varsa çok mutlu olurum.
Ps5 1.4 Çıkışlı monitörde 120hz almak
Merhaba, ASUS 24" VG248QE marka bir monitöre sahibim. Ps5 konsol aldım lakin 60hz fps alabiliyorum max. 144hz alıştığım için gerçekten işkence gibi oldu benim için. Biraz araştırdım ve sorunun monitörümden kaynaklı olduğunu gördüm. Monitörüm eski bir monitör hdmi çıkışı 1.4 versiyon destekliymiş. İnternette biraz daha araştırdıkdan sonra Hdmi chipkey gibi bir eklenti ile ps5 kandırıp bir nevi yapabiliyormuşum. Bu problemi direkt youtube yazarsanız zaten bir video görürsünüz o videoda ki şahısta ürünü satıyor ama çok çok şahiş 380 TL gibi bir fiyat. Ürünün görselini paylaşıcam. HDMİ dişi ve HDMİ erkek çıkışlı bir parça monitöre takınca bir şekilde ps5 kandırıp 120 fps alabiliyormuşuz. İnternette bulamadım başka kaynak bu tarz yönlendirebilicek bilen birileri vardır diye konuyu açtım. Yine biraz baktığımda Displayport to hdmi benzer kablolarda var acaba onları alsam bir şekilde monitör çıkışını upgrade edebilirmiyim. Yardımcı olacak bilgili arkadaşlar var mı?
Ps5 1.4 Çıkışlı monitörde 120hz almak
Merhaba, ASUS 24" VG248QE marka bir monitöre sahibim. Ps5 konsol aldım lakin 60hz fps alabiliyorum max. 144hz alıştığım için gerçekten işkence gibi oldu benim için. Biraz araştırdım ve sorunun monitörümden kaynaklı olduğunu gördüm. Monitörüm eski bir monitör hdmi çıkışı 1.4 versiyon destekliymiş. İnternette biraz daha araştırdıkdan sonra Hdmi chipkey gibi bir eklenti ile ps5 kandırıp bir nevi yapabiliyormuşum. Bu problemi direkt youtube yazarsanız zaten bir video görürsünüz o videoda ki şahısta ürünü satıyor ama çok çok şahiş 380 TL gibi bir fiyat. Ürünün görselini paylaşıcam. HDMİ dişi ve HDMİ erkek çıkışlı bir parça monitöre takınca bir şekilde ps5 kandırıp 120 fps alabiliyormuşuz. İnternette bulamadım başka kaynak bu tarz yönlendirebilicek bilen birileri vardır diye konuyu açtım. Yine biraz baktığımda Displayport to hdmi benzer kablolarda var acaba onları alsam bir şekilde monitör çıkışını upgrade edebilirmiyim. Yardımcı olacak bilgili arkadaşlar var mı?
|
M16A4 Hızlı Ateş Etme
|
Askerlik Tecil :(
|
VGA net HDMİ bulanıklık
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.764 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası