Silinebilir.
Silinebilir
Silinebilirr
Silinebilir
Hiç şu tarihte şu oldu bu tarihte bu oldu diye konuyu uzatmayacağım. Ben zaten uzun yıllar TürkNet'in müşterisiyim. Annem'i, Amcalarimi, Dayimlari vs çevremde gördüğüm çoğu kişiye de referans olarak TürkNet'e davet ettim.
Neyse yeni eve taşıdık, alt yapı fiberi destekliyor diye önceki VDSL TürkNet aboneliğimi iptal edip, yeni Fiber TürkNet aboneliği başlattık (ki bu da bana saçma ve uğraştırıcı geldi).
1. Kez başvuruyu yapan eleman yanlış adres aldı.
Türk Telekom ekipleri aradı bu adrestemiziniz hayır dedim, onlarda yanlışlık var o zaman onlara talep atın dediler. Eyvallah olabilir dedik yeni adresi verdik.
2. Kez başvurumu yapan eleman yine yanlış adresi Telekoma iletmiş. Bu kezde blok numarası yanlışmış Türk Telekom ekibi bu adrese kurulum yapamam dedi. Eyvallah dedik yine TürkNet'e dayandık..
3. Kez başvurumu yapan eleman ki kendisini tebrik ediyorum nasıl olduysa doğru adresi almış. (en az 1 maaş ikramiye talep ediyorum o arkadaşa) Türk Telekom ekipleri geldi ve kurulum tamamlandı, modem tanımlama işlemi yapıldı ve "Abi 1, bilemedin 2 saate su akar modeme" eyvallah dayı dedik ve yolculadık...
4. Kez bir baktık ki tüm ışıklar yanmasına rağmen İnternet yok.. Haydi.. TürkNet'e mesaj atıyoruz, adamlar diyor ki bize yazın kısmından yazın, bende diyorum ki yahu size yazın kısmına bastığım zaman yeni arıza talebinde bulunamıyorum çünkü beni direkt aktivitasyon sayfasına yönlendiriyor. Vel hasıl aktivitasyon numarasını aradık durumu anlattık aaa evet ordan açamazsiniz yeni talep dediler :) neyse yeni talepler oluştu. Hala İnternet yok...
5. Kez... Evet... Şimdi sorun nerde? Kimde? Ben bilmem... Tek bir şey sormak istiyorum.. TürkNet'e ne olmuş böyle? Yahu apartmanda her firmanın fiber dolabı var kablolar asker gibi nizamı düzenli her şey projeli neyi, kim, nerede eksik yapıyor? Neden işin ehli olan insanlar müdahale etmiyor? 16. Günü geride bıraktık... Ayıp değil mi? Yahu eskiden Türk Net'e bağlantı talebinde bulununca 3 günde işimiz hallolurken şimdi neden bu duruma düşmüş bu firma? En az 10 kişiye referans olmuş biriyim ben, beğenmediğim firma olsa inanın referans olmazdım. Fakat bu ne? Kim bunu açıklayacak? Türk Telekom'un mu bir Ali Cengiz oyunu dönüyor yoksa anlamadim arkadaş...
Ek olarak 18.Gunu geride bıraktık, gelen giden arayan soran yok. Güya ekipler gelmişte sorun çözülmüş diyor TürkNet uygulaması... Şaka mı? Tabiki de değil gerçek... Görün ey ahali görün..
ABONE NUMARAM 2076184
Silinebilir. Teşekkürler TürkNet.
Sorunum TurkNet ekibi tarafından çözülmüştür. İlgi ve alakaları için teşekkür ederim. Konu silinebilir
Hangi Clio?
|
350 Metrede VDSL2 hızı?
Doğru Klima Tavsiyesi
|
5 Amper ile Powerled Isınma Problemi?
Mazotun Son Kullanma Tarihi?
|
36 Adet 10W Power Led İçin Hangi Trafo?
Meslek: Avukat
Davada Her İki Tarafta Haklıdır. Davalar Sadece "Usul" Bakımından Ya Kazanılır, Yada Kaybedilir. |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 297
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 153.969 (Bu ay: 1.185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar