800-1200₺ Kulakiçi Kulaklık [Yardım]
Merhaba arkadaşlar.
Edifier TWS NB2 Pro kulakiçi kulaklığı almak istiyorum yalnız kullananların yorumlarında bazı endişe verici şeyler okudum.
Bunlar genellikle bağlantı kopması, ses kalitesinin ve düzeyinin kısıtlanması, hışırtı ve bir kulaklığın çabucak bozulduğu yada sarjı çok daha hızlı bittiği gibi şeyler...
Bana bu kulaklığı önerecek, içimi rahatlatacak kullanan arkadaşlar var mı? Yada bu fiyat aralığında daha bunun yerine şunu almalısın dediğiniz bir kulakiçi kulaklık var mı? Bu konuda sizlere danışmak istiyorum.
Kullanım genellikle iş ve günlük hayatımda kullanmak için alacağım. İş kullanımı olarak fabrika da müzik dinlemek ve makine seslerinin olmasına rağmen gelen/giden aramalarda sıkıntı çekmemek istiyorum. Günlük kullanım olarak genellikle cadde/avm/cafe/otobüs gibi günlük bulunabileceğimiz alanlarda kullanacağım.
Bahsettiğim "Edifier TWS NB2 Pro" kulakiçi kulaklığın özellikleri iş/günlük/oyun gibi tüm kullanımlarımı karşılayacak niteliklere sahip görünüyor. Yalnız sizlerin de tavsiyesini ve yorumlarınızı almak istiyorum.
|
|
|
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.299 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi