İpad Air'da Garip Bir Sorun
Merhabalar. Sorun garip. Kitaplar uygulamasındayken bir kelimeyi seçtiğim zaman bazen sadece o kelimeyi ekrana sabitliyor.fotoğraf ektedir. Allah kitap aşkına bir yardım edin. Ders çalışırken zorlanıyorum. Uygulamayı kapatıp açınca geri düzeliyor. Nasıl bir ayar veya uygulama yapmam gerekiyor?
Üniversite öğrencisine Tavsiye
Merhabalar adım Şans.
Ben de bu sene 2021 Yks'den üniversite kazanmış bir öğrenciyim. Sıralamam gereği büyük ihtimalle kendi evimden uzak kalacağım. Alacağım eğitimin de kitap fiyatları 1000 liraları buluyor özetle pdf'den okuyacağım. Daha önce hiç telefonum olmadı genellikle pc'den takıldım. Ama artık gerekiyor. Bana çok pahalı olmayan (sınırım 8bin Türk Lirasıdır) bir telefon önerebilir misiniz? Her işimi telefondan yapacağım ve çok fazla telefon değiştirme sevdalısı değilim.
Şimdiden teşekkürler.
Not: Marka ayrımı yapmıyorum.
Tıbbi Akademik Gelişme Önerileri
|
Windows 10 Üzerinde Bir Hata Alıyorum
|
Merhabalar adım Şans,
Geçenlerde böyle bir hata ile karşılaşmıştım. 2 hafta sonra kendi kendine düzeldi. Ancak pc ye ihtiyacım arttı. Ve şuan artık kesinlikle açabilmem lazım. Ekteki dosyadan sorunu detaylı görebilirsiniz.
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
TYT İçin Bilgi Paylaşımı
Merhaba arkadaşlar,
Adım Şans; bu yıl ben de birçok öğrenci gibi 12.sınıfım ve hepimizce malum tyt ve ayt sınavlarına sadece 6 ay kaldı.
Bende 11.sınıfın ikinci döneminden beri üniversite sınavlarına çalışıyorum. TYT anlamında 90 net yapıyorum. Şu andan itibaren her gün yoğun bir şekilde hem tyt hem ayt çalışsam kaç net yapabilirim. Ayt de son zamanda 48 net yaptım.
Acil Yardım
|
Beyler Bi yardım
|
Allah rızası yardımm hard disk bozuldu
|
Yüzücü Gözlüğü
|
Meslek: Öğrencilik
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.937 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun