100 mbps fiber mi 100 mbps vdsl mi?
|
Hi level internet bağlantı sorunu
Merhaba. Eve hi level diye karın ağrısı bir tv geldi. Kablosuza bağlanıp duran alet dün bağlanmaz oldu. Tv fabrika ayarları, ağa tekrar bağlanma ve hatta modem sıfırlama bile işe yaramadı. İşin ilginci aletin aslında şebekeyi görüp youtube uygulamasına girince hata vermesi. Fikri olan?
Siliniz
|
Siemens buzdolabı sürekli çalışıyor
Merhaba. Spotçudan siemens buzdolabı aldım. İlk fişe taktığımda kesintisiz baya bir saat çalıştı. İçine koyduklarım fazla bir şey olmadığı gibi soğuk dolaptan çıkanlardı. İlerleyen zamanda sürekli çalışması durdu ama yine de çok çalıştığı düşüncesindeyim örneğin kapak her açılıp kapandığında (kısa süre de olsa) motor devreye giriyor. Bazen az bazense çok zaman sonra susuyor. Buzluk contasının hava kaçırdığını fark ettim ve kapağı koli bantı ile sıktım. Alt contada elle hissedilen bir kaçak yok. Eğer çok yüksek ihtimal conta kaynaklı ise değiştirmek kolay iş lakin farklı bir arıza gibi duruyorsa bakmam gereken bir yer var mı acaba? Kumanda dokunmatik düğmeli ve -20 ile +4'e ayarlı. Şimdiden teşekkür ederim
A52 önceki sayfaya dönünce sayfanın en üstüne dönme sorunu
Samsung A52'de iki gündür tuhaf bir sorun yaşıyorum. Facebook ve chrome uygulamalarında bir bağlantıya veya videoya geçip geri döndüğümde kaldığım yere değil sayfanın ta en başına atıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı?
Vaculife (vakumlu zayıflama makinesi)
Son günlerde bu tip makineler çok karşıma çıkmaya başladı. Teknolojinin adı mı yoksa marka mı, emin değilim. Söz konusu esasen bir yürüyüş bandı ana belde aşağınız dolap içine giriyor. Bu kısım, bedeninize vakum ve ifrared ışın uyguluyor. İddia edildiğine göre bu sayede yağ yakımı hızlanıyor ve kaslar güçleniyor. Makine hakkında yapılan bir bilimsel çalışmaya da rastladım ama ne kadar sağlam, onu bilmiyorum. Gittiğim bir yer 12+3 seans için 1.600 TL para istedi.
Samsung akıllı bileklik alayım mı?
Yeni bir A52 aldım. Yüzme ile de uğraşıyorum. Samsung bileklikler dikkatimi çekti. Kulaç sayısı, nabız, mesafe gibi veriler takip edebilmek için kullanacağım. Başka türlü saatle, sepetle işim yok. Teknolojiye uzak olduğum için mazur görün. Kullananların deneyimlerine minnettar olurum.
Win 10 aşırı kota tüketimi
İkidir, win güncelleme ile denk gelecek şekilde çok yüksek kota tüketimi oluyor. 4-5 GB gibi rakamlar. Kasım güncellemesinin 3 GB gibi bir şey tutabileceğine dair bilgiler var ama dün bilgisayar neredeyse bütün gün boşta durduğu halde yine bir 6 GB gibi harcama yapmış. Bunda telefonun da payı olabilir elbet ama dünkü win güncellemesi filan hepsinin o kadar rakam tutacağını aklım kesmiyor. İndirilen dosyaların büyüklüklerine dair bir bilgi yok. Kablonet de nereden ne kadar indirme yapıldığına dair bir bilgi vermiyor. Bu gidişle kota hayalet dosyalar halinde uçup gidecek. SYG
.
|
En alt sistem öneriniz
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.629 (Bu ay: 528)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic