Keenetic Omni Dsl internet kopma sorunu. Yardım lütfen.
2 gün önce Keenetic Omni Dsl modem aldım ve kurulumunu yaptım. Kurulumunu yaptığımın akşamında her hangi bir problem olmadan gayet güzel kullanıyordum. Ancak sabah 5 6'dan sonra internet sürekli olarak kopmaya başladı ve hala devam ediyor. Aşağı yukarı 100 kere kopmuştur internet. Diğer eski modemimi kullanırken bu kadar kopma olmuyordu, bu kopmalar yaşandıktan sonra acaba hatta mı problem var diye eski modemimi taktığımda kopmayla karşılaşmadım ( ttnet tarafından arıza kaydı oluşturduğum için uzun süre eski modem takılı kalmadı). İnternete baktığım zaman da Keenetic modemlerinde genel olarak internet kopması sorunu yaşandığını gördüm sonrasında. Hem Ttnet'i hem de Keenetic'i aradım ancak sorunum hala çözülemedi. Bu yazıyı yazarken bile 13 kere gitti internet, gelmesini bekliyorum.
Çözüm önerisi olan varsa cidden çok yardımcı olur çünkü aşağı yukarı 2 gündür internetle uğraşmaktan sıkıldım artık.
Teşekkürler.
Yeni bir modem almak istiyorum. Yaklaşık 10-12 yıldır ttnetin taa ilk başta verdiği AirTies RT-206v4TT modelini kullanıyorum. Modem değiştirmeyi düşünüyorum. Burada sizlere danışmak istediğim konu başlıkta görüldüğü gibi Keenetic Extra Dsl mi yoksa Air modeli mi? Normal kendi evimde 5-6 tane cihazın bağlanacağı bir modem arıyorum. O yüzden Extra Dsl modeli biraz lükse mi kaçar?
Teşekkürler.
Herkese iyi günler dilerim.
Ekran kartı darboğaz yapar mı? Yardım!
|
Uygun fiyat performans ekran kartı önerisi olan?
|
FOTOĞRAF MAKİNASI TAVSİYESİ!!
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.274 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware