Şimdi Ara

Keenetic Omni Dsl internet kopma sorunu. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce Keenetic Omni Dsl modem aldım ve kurulumunu yaptım. Kurulumunu yaptığımın akşamında her hangi bir problem olmadan gayet güzel kullanıyordum. Ancak sabah 5 6'dan sonra internet sürekli olarak kopmaya başladı ve hala devam ediyor. Aşağı yukarı 100 kere kopmuştur internet. Diğer eski modemimi kullanırken bu kadar kopma olmuyordu, bu kopmalar yaşandıktan sonra acaba hatta mı problem var diye eski modemimi taktığımda kopmayla karşılaşmadım ( ttnet tarafından arıza kaydı oluşturduğum için uzun süre eski modem takılı kalmadı). İnternete baktığım zaman da Keenetic modemlerinde genel olarak internet kopması sorunu yaşandığını gördüm sonrasında. Hem Ttnet'i hem de Keenetic'i aradım ancak sorunum hala çözülemedi. Bu yazıyı yazarken bile 13 kere gitti internet, gelmesini bekliyorum.

Çözüm önerisi olan varsa cidden çok yardımcı olur çünkü aşağı yukarı 2 gündür internetle uğraşmaktan sıkıldım artık.

Teşekkürler.

• Hocam biz modem al sat kur boz router kurmayı çok severiz.Mal gibi ailecek bu işten hoşlanıyoruz.Ne zamanki bir modemde kopma-ısınma vb hatalar başladı mı kanserden kurtulur gibi koparıp atacaksın.babam mesela manyaktır modemin altına laptop soğutucusu gibi mekanizma kurmadan çalıştırmaz.geceleri kapatır sabah tekrar açar felan.Gel gör bu hataları vermeye başladıktan sonra garantiye verip iade alabiliyorsan al yoksa düzeldi sanacaksın sonra en olmadık yerde gene kopma sorunu verecek haberin olsun.Eski modeminden neden memnun değildin hocam?
  • Aynı sorunu 2 haftadır bende yaşıyorum aynı marka modemde.Sorun inşallah yazılımsaldır çünkü güncelleme vs.. geliyor modeme.İnşallah kısa süre içinde çözerler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.