Laptopda Siyah Ekran Sorunu
Merhaba arkadaşlar sabah kaltığımda bilgisayarımı açtım ve sadece önüme gri ekran geldi bilgisayar çalışıyor fanları falanda ama sadece gri ekran biosa da giremiyorum fare imlecide gözüküyor ama onun dışında full gri ne yapmam lazım acaba ? Laptopum Asus Tuf Dash F15 3050 versiyon
9500 Tl Laptop Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar üniversiteye gittiğim için masaüstü almam şuanda imkansız gibi duruyor ondan dolayı bana iyi bir laptop lazım bütçem belli 9500 lira max verebileceğim sayı alttaki ürünü alacaktım ama satıcı bilmediğim için tereddütte kaldım hem bilgisayar için yorum ayriyetten de satıcıdan daha önce alışveriş yaptıysanız veya bir bilginiz varsa anlatabilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz önceden teşekkürler.
Forza Horizon 4 Müzayede Problemi
Arkadaşlar Forza da Xbox ile ilgili ne deniyorsa yaptım Xbox profilindeki gizlilik ayarlarını yaptım herhangi bir aile grubunda değilim ve profilin yaşı 21 ama mesela eleyici falan girebiliyorum. 30 seviye olmama rağmen müzayede hala açılmadı ne yapmam gerekiyor?
M2 SSD SORUNSALI
Arkadaşlar yeni M.2 SSD aldım ve şaunda bilgisayarımda HDD var ve Windows buna yüklü. Ben oyun dosyalarını videoları falan silmeden SSD'ye Windows kurup HDD'den oyunları almak istiyorum ama SSD'ye Windows atınca HDD ile aynı anda çalışırsa sıkıntı olur mu? Ayrıca şu anda bilgisayarım başlarken 2 biriminde veya 3 biriminde başlat gibi bir şey yazıyor.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 888 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware