Arkadaşlar yeni M.2 SSD aldım ve şaunda bilgisayarımda HDD var ve Windows buna yüklü. Ben oyun dosyalarını videoları falan silmeden SSD'ye Windows kurup HDD'den oyunları almak istiyorum ama SSD'ye Windows atınca HDD ile aynı anda çalışırsa sıkıntı olur mu? Ayrıca şu anda bilgisayarım başlarken 2 biriminde veya 3 biriminde başlat gibi bir şey yazıyor. |
M2 SSD SORUNSALI
-
-
HDD olan windows'u program aracılığı ile SSD üzerine taşıyabilirsiniz, Youtube'de HDD SDD windows taşıma diye aratırsanız videolu anlatım çıkacaktır. Bence temiz bir kurulum daha iyi olacaktır, oyunları tekrar kurabilirsin. Bir de HDD'den SSD'ye windows taşımak HDD'nin yapısından dolayı uzun sürebilir. Daha sonra HDD'yi formatlayabilirsin, windows boot olarak SSD gelecektir.
-
Uzun falan almıyor. Arkadaşın dediğine bakmayın. 200GB bilgi taşıyacaksanız 30 dakika alıyor. Macrium Reflect ile HDD'yi SSD'ne taşırsınız. Nasıl yapılacağını anlatan videolar var nette. Taşıdıktan sonra HDD'siz boot etmeyi deneyin. Eğer sistemin açılmazsa bootmgr'yi düzeltmeniz gerekebilir. Çoğu kişinin başına gelmiyor, benim gelmişti. Onarım modunda birkaç CMD'den kod yazıp düzeltmiştim.
Benzer içerikler
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- pineview nedir
- asus laptop açılmıyor ışıklar yanmıyor
- sahibinden eski ilanları görme
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- ekran kaydı alma
- telefon şarj olmuyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- suya düşen telefona mucize çözüm
- 0xc00007b hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X