Yeni nesil gezi rehberi
Merhaba herkese iyi forumlar;
tatilyapiyorum.com adında bir gezi rehberi hazırlıyorum. Bu rehber sürekli güncellenecek şekilde düzenlemeler yapacağım. 2023 yılında başlamış olduğum ve biraz ara verdiğim sonrasında sıfırdan tekrar başladığım bir proje.
BU PROJEDE EĞER USANMAYIP TAM BİTİRENE KADAR PARA KAZANMA İLE İLGİLİ BEKLENTİM YOKTUR!
Proje şuanda yapım aşamasında. Genel olarak Google üzerindeki bilgiler ile yazıların %80'i kendim %20'de yapay zeka destekli olarak hazırlandı.
Etap 1 : Ülkemizin tüm şehirlerini ilk etapta tanıtım yazıları girilecektir.
Etap 2 : Girilen şehrin il merkezi sınırları içerisindeki gezilecek noktaları (her yazının son bölümünde) yeni bir yazı olarak girilecektir.
Etap 3 : İl merkezi sınırları yazıları bittikten sonra ilçe merkezleri girilecektir.
Etap 4 : girilen ilçelerin merkezindeki gezilecek noktalar içeriğe eklenecektir.
Bonus 1 : Yazıların içerisinde bulunan xxx'te ne yenir? başlığında ki yemek listesi yeni bir site oluşturularak hangi yemekler var ise o yemeklerin tarifi ile ilgili site yapacağım.
Bonus 2 : Geri bildirimler üzerine yöresel hediyelik eşyaları bölümüne ait kendi bünyemde bir e-ticaret sistemi kurarak şehirlerin belirli yöresel ürünlerinin satışı gerçekleştirebilirim.
Bonus 3 : Şehirlerin videolarını (öncelik kendi arşivimde ki 33 şehir videoları) editlenip YouTube kanalına paylaşacağım.
EDIT: Etap 1 tamamlandı.
Şuana kadar tüm şehrimizi paylaşmış bulunuyorum. Sizlerin de yaşadığı bildiği şehirleri inceleyerek eksiğini/yanlışını bildirirseniz sevinirim.
Buraya kadar okuduysanız projeyi inceleyip geri dönüş yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.
Android Sistemi Daha Kusursuz !
|
MWC 2017’de En İyi Telefon Ödülü XZ Premium’un !
|
Bir Mesajla iPhone Çökertme
|
|
Yer Şikayetleri
İlgi Alanları: spor, web, pc, yazılım
tatilyapiyorum.com Yeni Nesil Tatil Rehberi! |
tatilyapiyorum.com Yeni Nesil Tatil Rehberi! |

Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 854 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar