Şimdi Ara

Yer Şikayetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ankara'da bir dükkan açacağım. Dükkanımızda ızgara ve yağ kokusu olacak. Bunun için filtreli bir baca sistemi kuracağız. Çift motorlu baca sistem olacak. Yalnız burada bizim baca çıkışımıza izin vermiyorlar. Bizde ön camdan bacayı çıkartacağız. Şöyle bir durum var. Yerimiz ticari parsel olarak geçerli. Üstümüzde daire yok. Daire olmadığı için muvafakatname almamıza gerek yok. Ben evraklarımı tamamladım diyelim. Üst tarafta bulunan insanlar kokudan dolayı şikayet edebilirler. Ancak filtreli baca sistemi kuracağımız için koku kesinlikle olmayacak. Yani yağ kokusu sadece olacak oda fazla çalışmayacak. Izgara doğalgazlı ama koku olmayacağından eminim. Yani koku olmadan insanlar beni gıcıklığına kokudan şikayet edebilir. Evraklarım tam olduktan bana bişey olmaz ama böle bi şikayet geldiği zaman ne gibi çözüm bulabiliriz? Ben burda kaldım.
    Not: Dükkanımızın üzerinde bina yoktur. sağımızdaki ve solumuzdaki dükkanların üzerinde bina vardır. Paintten çizdim kusura bakmayın. Resimdeki gibi ortadaki dükkan üzerinde bina bulunmuyan dükkanlardan birisi bizimki.

Yer Şikayetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuncellemeOrg -- 24 Aralık 2016; 13:25:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.