![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
İnstagrama tek cihazdan giriş yaptıgım halde konum yanlış
Merhabalar. İnstagramda giriş hareketlerine ne zaman baksam tek bir oturum açık gözüküyor ve benim halihazırda elimde giriş yaptığım cihaz olarak görünüyor. Fakat her gün evde bakmama ragmen bu cihazı ve oturumu bazen Malatya da bazen Ankara da gösteriyor. Bazen de gercekten bulunduğum yerde. Telefonumun diğer uygulamalarda konum bulma konusunda gps konusunda sorunu yok ama instagram da neden se böyle oluyor. Sorunu yaşayan çözen yada sebebini bilen birileri yardımcı olursa sevinirim iyi günler herkese
Şartları sağlamama rağmen cihaz alamıyorum
Merhabalar herkese..
Ben 8 aydır Vodafone faturalı hat sahibiyim. 8 ay içerisinde tarife değişiklikleri yapsam da hep faturalı hatta kaldım ve faturaları tamamen gününde ödedim. Tarifeye ek cihaz almak için vdf online işlemlere girdiğimde müşteri puanınız yetersizdir uyarısı alıyorum. İnternetten araştırdım 6 ay ve daha fazla vdf faturalıda kalmak yeterlidir diyor. Magazaya gidiyorum 12 ay geçmiş olması lazım diyor. Bazısı 8 ay diyor ,Bazısı bilmiyoruz sistem vermiyor vs diyor.. Ödediğim fatura tutarları da şu şekilde
32TL-32TL-52TL-48TL-48TL-48TL-48TL-48TL ( Hepsi Zamanında )
Üzerime kayıtlı başka bir hat, borç, cihaz alımı vs de yok.. Geçmişte de yok. Niye vermiyorlar anlamadım. Sadece 2-3 yıldır bankalarla aram biraz limoni. Ama vdf ona bakmıyor diye biliyorum.
Fikrini belirten arkadaşlara teşekkür ederim herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim
autocad öğrenmemin faydası olurmu ?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.649 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)