Merhabalar herkese.. Ben 8 aydır Vodafone faturalı hat sahibiyim. 8 ay içerisinde tarife değişiklikleri yapsam da hep faturalı hatta kaldım ve faturaları tamamen gününde ödedim. Tarifeye ek cihaz almak için vdf online işlemlere girdiğimde müşteri puanınız yetersizdir uyarısı alıyorum. İnternetten araştırdım 6 ay ve daha fazla vdf faturalıda kalmak yeterlidir diyor. Magazaya gidiyorum 12 ay geçmiş olması lazım diyor. Bazısı 8 ay diyor ,Bazısı bilmiyoruz sistem vermiyor vs diyor.. Ödediğim fatura tutarları da şu şekilde 32TL-32TL-52TL-48TL-48TL-48TL-48TL-48TL ( Hepsi Zamanında ) Üzerime kayıtlı başka bir hat, borç, cihaz alımı vs de yok.. Geçmişte de yok. Niye vermiyorlar anlamadım. Sadece 2-3 yıldır bankalarla aram biraz limoni. Ama vdf ona bakmıyor diye biliyorum. Fikrini belirten arkadaşlara teşekkür ederim herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim |
Şartları sağlamama rağmen cihaz alamıyorum
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kredi notu sorgulaması yapıyorlardır Findeks aracılığı ile. Kredi notunuz düşük ise vermezler. Ayrıca, Turkcell den cihaz alırken Turkcell Finansman A.S diye bir firması aracılığı ile cihaz veriyor. Finanscell sanırım ismi. Vodafone da da benzer bir kredilendirme yapısı vardır ve findeks e bakıyorlardır veya kredi kayıt bürosuna online sorgu atıyordur sistem ve kredi notu kötü ise vermiyordur cihaz.
Bankalara borcunuz var ise, bu borç bilgisi ve gecikme/faiz vb. durumlar kredi kayıt bürosuna bildiriliyor ve hayatın hemen her alanında karsınıza çıkıyor bu durum. Düzelmesi de epey zaman alıyor kredi notunun.
-
Sadece Vodafone'ya ödediğinize bakmıyorlar, başka ödediğiniz kurumlara da bakıyorlar diye biliyorum. Sistemleri çok değişik, ama Allah kurtarmış size bir tavsiye paranızı gidin çöpe atın, belki bir çöpçü/gariban bulur ve size hayır duası eder, sevap kazanırsınız. Öbür türlü telefonu alıcaksınız ve daha taksiti bitmeden hurda olacak, hat almaya gittiğimde bir bayan vodafone'dan aldığı telefonu sinirden bozuk diye üstümüze fırlattı ondan biliyorum, ben hat alıyorum bayan benim suçum ne ? :D
Zaten 3 ay dayanabildim, 0.03 hız ile internete girmek insanı öldürmekten beter ediyor ve pahalı + şarj sorunu bla bla...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım teşekkür ederim cevabınız için..
-
Cevabınız için teşekkürler düşününce evet haklısınız özellikle vdf da internet hızı çok kötü ancak ben epey fazla telefon görüşmesi yapan biriyim ve vdf volte sayesinde gercekten kaliteli görüşmeler yapılabiliyor vdf un bu özelliği beni cezbediyor :)
-
Vodafone Faturalıdan Uzak dur. Sakın cihaz falan alma.
Forumda bir üye 18.000tl çarpıldı. Üstüne 3 Tane cihaz kitlemişler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, ama diğer firmalarda da VoLTE var :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X