KAMPANYA 09.09.2024 İTİBARİYLE YENİDEN AKTİFTİR. BELİRLİ İLLERDE GEÇERLİ. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 9 Eylül 2024; 15:22:52 > |
Bildirim
KAMPANYA 09.09.2024 İTİBARİYLE YENİDEN AKTİFTİR. BELİRLİ İLLERDE GEÇERLİ. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 9 Eylül 2024; 15:22:52 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıra Türk Telekom'da. 😺 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klasik esnaf. Kurumsal şubelere gitmek en iyisi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
3Ağustos yıldızlı günlere hoş geldiniz prime sınırsız düşün tarifesi 400 TL ! geçen kampanya 395 ti 450 olursa bi ihtimal geçebilirim 1 aydan fazladır kampanyayı bekliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 2 Ağustos 2024; 15:59:10 > |
Yarın mı ilan ediliyor bu paket? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet bugün itibariyle satışta. |
Link veya herhangi bir somut bilgi var mı ben bir şeye ulaşamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
www.vodafone.com.tr Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?homeheader=post-vodafoneluol |
Arkadaşın bahsettiği TT deki farklı bir paketti hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telekom bölümünde yıldızlı günler için yeni konu açtım. 5 ağustos 'da satışta. |
Vodafone ' dan uzak durmanızı tavsiye ederim. |