duruma göre bilgi verir misiniz? |
Bildirim
duruma göre bilgi verir misiniz? |
@borakocapinar Hocam ben bu numarayla görüştüm. Bayan'dı konuştuğum kişi; O546 43O 25 15 (Özelden nedense yazamıyorum size) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuTo_49 -- 14 Eylül 2024; 20:24:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naptınız hocam bugün aradınız mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone faturalı da herhangi bir pakete geçtiğimde yaklaşık 200-300 tl işlem ücretiyle bu paketlere geçiş yapabileceğini söyleyen arkadaşlar var. Bugün başvurumu yaptım hat aktif olunca onu deneyeceğim, duruma göre güncel yorum atarım. |
Anladım hocam. Yolum düşerse uğrarım bayiye. Yazarım buraya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi siteye girince bu gözüküyor. Ama hemen incele diyince alttakiler çıkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani 5 GB 145 TL olan bitmiş, 5 GB 215 TL olan mı gelmiş. Doğru mu anladım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok saçma. Güya şehre özel yeni paketler çok pahalı. Kimse geçmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |