< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 4 Ağustos 2024; 14:6:24 > |
09.09.2024 - Vodafone'da 60 GB 387 TL / 10 GB 173 TL / 20 GB 191 TL / 30 GB 285 TL - BELİRLİ İLLERDE (2. sayfa)
-
-
Hayır o bir kez alınır..Daha önce verdiğiniz taahütlerde de ödemişsinizdir..Ama ilk defa burda açıkça yazmışlar..
-
Fiyatlar iyi ama Vodafone bedava verse çekilecek dert değil -
Aynen aga bayide teyit ettirdim bı seferlikmiş,
20 GB tarifeye geçiş yaptım zaten dün yarın açılıyor.
Eyvallah.. -
Arkadaslar herkese merhaba. Su an turkcell de 85 gb internet 1000 dk her yone 565 lira oduyorum. Fakat 4 ay sonra anlasmam bitiyor.
Turkcell de 60 Gb internet 950 lira isteyecek ki daha 4 ay sonra zam gelmedigini dusursek. Cayma bedeli ile beraber olmasina ragmen vodafone 60 gb lik tarifesi bana cok cazip geldi. Hesaplarimi yaptim ve hattimi vodafone a tasima basvurusu yaptim bugun.
Bu arada gecmiste de vodafone kullandim. Turkcell in yanina yaklasamaz.
Fakat turkcell yeni gelene benden talep ettigi paranin 3 te 1 ine ayni imkani sagliyor ve buna razi olamadim acikcasi.
Vodafone u 1 yil kullandiktan sonra tekrar turkcell e gececegim
Malesef hicbir operator de uzun sureli abonelik cezalandirilan bir durum malesef.
Biraz uzun ve karmasik anlatmis olabilirim kusura bakmayin :) -
Hayırlı olsun.. :)
-
Bende aynı durumdayım ve hattımı telekoma taşıyacağım tam bu sebepten hırsızlık yaptıkları resmen yüzde yüz fark var
-
Bu senenin sonunda senelik paketim bitcek de😅
Sene sonu bu tarz kampanyalar olup mu acep?🙄 -
geçen ay 30 gb 320 liraya aldık , bayide son gün zam gelecek falan demişti , zam yerine indirim geldi , ayda 35 liradan 12 ayda 400 lira zarar .. sadece yazıklar olsun diyorum .. -
Bilemiyorum dostum. Ben de bunu dusundum cunku turkcell de daha taahhutun bitmesine vardi bayagi. Ama sene sonunda veya yeni yilda kampanya yapilsa bile su anki fiyattan daha pahali olur diye bir tahminde bulundum ve gectim. Cezai bedel odememe ragmen yillik 2500 tl kârda olacagim insallah. Beli aya vurulunca cok karli gibi gelmeyebilir ama artik valla 10 tl yi bile dusunuyorum. Yeri geliyor kucumsedigimiz paralar bile olmadan 1 ekmek bile alinmiyor bu devirde
-
4 ay kala geçmek garip olmuş bence. Operatörler çok nadiren yapmıyor bu kampanyaları, yine yakalardınız taahhüt bitimine yakın 😀
Yine de Vodafone son 1-2 yıldır baya iyi bence, memnun kalırsınız diye düşünüyorum. İnterneti de Turkcell de olduğu gibi hızlı bitmiyor ben memnunum şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 9 Ağustos 2024; 19:1:16 > -
Genelde sene sonu (kasımda da olabilir aralıkta da) kampanya yaparlar. Biri yapınca diğerleri de peşine rakip kampanya yapıyor genelde.
-
Geçen aylarda kampanya yapmışlardı sanki ama hangi aydı unuttum🤔bana aralık ayında lazım tt olursa süper olur çünki 6 aralık senelik paketim bitcek,son gün😰😨
Hiç olmadı tt yıllık yapıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 10 Ağustos 2024; 7:47:1 > -
17.08.2024 23:59 itibariyle kampanya sonra erecektir. Geçmek isteyenlere duyrulur.
-
Dostum haklisin belki yil sonunda yine yaparlardi ama malum fiyatlar o kadar inanilmaz artiyor ki her şeyde, bir sonraki kampanyali fiyatlarin bu fiyatlardan daha fazla olabilecegini dusundum.
Bu arada 1 haftayi gecti yaklasik vodafone dan inanilmaz memnunum şu an. Hatta bir kac gun once eskisehir e gittim. Ordaki internet hizi ve sinyal gucu istanbuldan kat kat daha iyiydi (Internet hizi asla turkcell gibi degil bu arada)
Yarin anne ve babamin da hattini taniyacagiz.
-
Vodafone 1 ay geçerli 50 GB YÜKLEME 115 TL -
TARİFELER YENİDEN AKTİF OLMUŞTUR. NE ZAMAN SONLANACAĞI BELLİ DEĞİLDİR.
-
İkametgaha göre mi yoksa aktif bulunulan ile göre mi geçilebiliyor -
Numara tasimaya ozel vodafone da 10 gb 1000 dk civari uygun bir paket varmi FATURASIZ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X