Bibeslik.com
Arkadaşlar ürün almak istiyorum piyasadan daha düşüğe satiliyor ama sadece 1 k fark var ama taksit seçeneği guzel ama site hiç bilmiyorum bilen varsa bilgi verebilir mi?
İyi günler arkadaşlar, sistemim iyi ve güzel bir kulaklık istiyorum ama fiyat konusunda 4 bin TL'ye kadar çıkabilirim yeter ki verdiğim paraya değsin. Bu konuda önerebilecek arkadalar varsa çok sevinirim.
Benim bulduğum piyasada çok önerilen bunları buldum yeterli geldi ama hansını alsam karasız kaldım.
Fifine Ampligame H6 2400TL Mikrofonu ve ses deneyimi çok güzel incelemelere göre
Hyperx Cloud II 2200TL Herkes memnun fakat mikrofon sesi fifine kadar güzel değil incelemelere göre
Logitech G Pro X 3170 TL Bunuda herkes öneriyor
HyperX Cloud Alpha S bu üründe logitech g pro x ila tartışmalı ama bunu önerende çok bir de bunu alpha s blackout diye var biraz daha pahalı farkı sadece anlağım kadarıyla kablosu çıkarılabiliyor
Bunlar hakkında bana bir fikir verirseniz çok sevinirim
İyi günler arkadaşlar, Evimde 100 mpbs fiber internet kullanıyorum. Modem Türktelekomun zte h298a model dual bant destekli modemi. Evdeki cihazlae için kamera vb. 2.4 GHz örün yok ama telefon ve bilgisayarlar için 5 GHz olmadan internet 20 30 mbps yi gecemiyor. Elimde Xiaomi mi sinyal yükseltici var oda zaten 2.4 hgz yükseltiyor dahada düşüyor. Bana wifi ile 5ghz veya hem 5 hemde 2.4ghz bağlantıyı alıp menzil arttıran yani dual bant çalışan kaliteli yükseltici lazım. Bilgisi olanlar kaliteli ve ileride 1000 mpbs internet gelecek onun içinde destekli bir yükseltici önerebilirmisiniz?
Piyasada bir çok marka model var ama hangisi kaliteli ve verimliliği yüksek olur bilmiyorum. Bir sürü yorum var biri güzel diğeri almayın sakın diyor kafam çok karıştı. Ev 140 metrekare 3+1. Modem evin ortasında değil kenarında duruyor. Ortaya bir tane yükseltici alarak evin tamamına hem 2.4 hemde 5 GHz ürünü tam hızda dağıtmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Lenovo Z500 yükseltme önerisi
Arkadaşlar Lenovo Z500 laptopa işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum içerisinde şu anda Intel Core i7 3612QM işlemcisi var ben araştırmalarım sonucunda Intel Core i7 3840QM işlemcisini uygun gördüm. Bu konuda sizlerden destek bekliyorum uyum sağlar mı veya daha iyisi olur mu? Benim anakart için içerisinde şu anda 16 GB RAM var SSD ile güçlendirdim sadece işlemci kaldı onu da anakartın desteklediği en üstte işlemciyi takmak istiyorum.
İşlemcim gömülü değil degistirebiliyorum.
Ben değişimi yaptıktan sonra format atmak yetmiyor mu acaba? Herhangi bir BIOS işlemi yapmak gerekli mi?
HDD ve RAM yükseltmesi yaptım 2 slot var 1600MHz 2x8GB taktim HDD Toshiba 1 TB ama yine de işlemci sürekli zorlanıyor bende diyorum bunu da yukseltme yapayım daha fazla da yapamıyorum zaten.
Baska bir sorum ise 3840 işlemci özelliklerinde pin yapısı benim islemciye göre iki seçenek şeklinde belirtilmiş ve biri uyuyor diğeri uymuyor kafam karıştı acaba 2 pin içinde uyumlu olduğunu mu belirtiyor?
Bu konuda bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.
İyi günler arkadaşlar benim 50CC RKS Blazer modeli internetten araştırdığımda sitesinden indirdiğim manuel de 15W40 Castrol yağ öneriyor ama çevremdekiler 10W40 motul al diyorlar sizce hangisinden almalıyım?
İkinci bir sorum ise beni motoruma yeni bir akü aldım (12V 8Ah Varta). Akü voltajı, boşta 12V bağladığımda ve motoru çalıştırdığımda 12 volt oluyor gaza yüklendiğimde ise 12.7 felan oluyor. Aküyü motordan söktüm ve motordan ne kadar akü üretiyor diye baktığımda 12V rolantide, gaza yüklendğimde 13V oluyor akü bağlı değilken ama. İnternetten araştrıdım. 13 ile 14 olması gerekiyormuş sizce durum nedir?
3D yazıcı almak için tavsiye istiyorum
Arkadaşlar herkesin yorumları için teşekkür ederim. Ben 3D yazıcıları uzun zamandır takip ediyorum. Sorunum şu Ender 3 v2 almak istiyorum ama fiyat konusunda kararsızım alacağım yazıcı fiyatına göre daha iyisini alabilirmiyim bir öneriniz var mıdır acaba. Yoksa almak istediğim yazıcı iyimi.
Arkadaşlar Windows 10'u kurmaya çalıştığımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum Windows 10 kurtarma bölümünü SSD'ye kurmak istiyorum ama SSD kısmında ek bölümleri oluşturmuyor. HDD yeni bölüm eklediğim zaman o zaman ek bölüm oluşturuyor ben SSD'de oluşturmasını istiyorum ne yapabilirim? HDD'yi Caddy ile CD-ROM yerine bağladım format ekranında yeni bölüm oluştururken böyle oluyor sistemi SSD'ye yüklemek istiyorum? Bir türlü yapamadım?
İyi günler arkadaşlar ben kendime bir sistem topluyorum sizden verdiğim siparişlerin birbiri ile uyumlu mu işlemci soğutma ve ne kadarlık PSU gerekli onu sormak istiyorum. Bana sistemim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
İşlemci: AMD Ryzen 9 5900X -https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-9-5900x.html
Anakart: Asus Tuf x570 pro wifi https://www.epey.com/anakart/asus-tuf-gaming-x570-pro-wi-fi.html
Ram : G.Skill Ripjaws V 16 GB 4600 MHz DDR4 https://www.epey.com/bellek-ram/g-skill-ripjaws-v-f4-4600c19d-16gvke.html
SSD : Kioxia 2 tb https://www.epey.com/sabit-disk/kioxia-exceria-plus-lrd10z002tc8.html
Şimdi sizden yardım istediğim konu yukaridaki sistemde PSU ve işlemci soğutması yok hangisinj alsam uyumlu olur tam sistemime ayrıca ekran kartım elimde var onu kullanacağım saphire rx580 oyuzden ekranları sormuyorum. Bu sistemde kullandığım işlemci AMD ama ramlar bilmiyorum Intel ile mu çalışır yoksa başka bir rammi secmem gerek
|
Güç Kaynağı hakkında bilgi istiyorum
|
Meslek: Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Elektrik
İlgi Alanları: Bilgisayar, Oyun, Film, Tamir-Tadilat, Elektronik, Programlama, Masa tenisi,
Her farklı bir yol, yeni bir tecrübe... |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.604 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware