3D yazıcı almak için tavsiye istiyorum
-
-
Ender3 v2nin fiyatı 3800e çıkmış durumda. Üzerine 1000tl daha ekleyip cr6se alabilirsiniz. -
2 tane Cr6se,
1 tane Cr10v2
1 tane Orjinal Prusa mk3s+ sahibi olarak ve genel anlamda yazıcımlarımdan da memnun olsamda. Cr6senin leveling sensörleri iyi sayılmaz. Bununda Exturderı sorunlu ne yazıkki. Bendeki 2 cihazdada sorun yok ama arkadaşımdaki 3 cihazında extruderları çatladı.. BMG ye gemek zorunda kaldılar. Ayrıca bu paralara çıkıldıysa direct drivelı bir cihaz iş görecektir.
Ender3 v2 de dual Z sistemi yok ve büyük bir eksiklik üstelik o fiyatlarda auto level olmaması büyük eziyet. Extruderıda hotendide dandik ve değiştirmek zorunda kalacaksınız başa bela.
Madem sıfırdan bir kullanıcısınız.
Benim size önerim Ender 3 S1 olacaktır. Ö satış fiyatları makul seviyede. Ben fiyatların artacağını düşünüyorum şahsen.
Avantajları
Dual Z
Direct Drive
Auto Levelling( Üzerindeki sensör yapısı gerçekten iyi olduğu söyleniyor orjinal BL Touchtan bile daha iyi diyenler var)
Hotend ve Fan yapısı daha iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X