hepsiburada da unibaby ürünlerinde 100 tl üzeri alışverişe 25 tl indirim var, bu üründe diğer sitelere kıyasla en ucuz hepsiburada da indirimle birleşince tanesi 0,06 kuruş a geliyor. ihtiyacı olan değerlendirsin diye paylaşıyorum.
İNDİRİM İÇİN ÜRÜNÜ SEPETE EKLEMENİZ GEREKİYOR
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı Hız Sorunu
Merhabalar. daha önceden türktelekom 24 mbit hızından internet paketi kullanıyordum ve xiaominin sinyal yakınlaştırıcısının pro modelini sorunsuz 1-2 mbit kayıplar ile 23-24mbit hzılarından kullanabiliyordum. hafta başında taahhüt yenilerek 50 mbit paket hızına geçtim. ana modemim 47-48 mbit hızlarını verirken xiaomiye bağlandığımda bu 23-24mbit hızlarında kalıyor. resetleyip sıfırdan kuruyorum, modemin yanına koyuyorum yine de 20 küsürlerden yukarısını göremiyorum fakat üstünde 300 mbit hıza kadar desteklediği yazıyor. böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu?
JUO C1 Led Ekranlı Notebook Soğutucu 119 TL Amazon
amazon ve turkcell.com.tr de 119 tl 6 fan hızı kademe ayarı var piyasa fiyatı 150 tl civarında
Motorlu Panjur Wifi Sistemi
Merhaba. Evimde 4 adet motorlu panjur bulunmakta. Bunları uzaktan yönetebileceğim wifili anahtara çevirmek istiyorum. Evimdeki akıllı ürünlerin %70 i Xiaomi markalı hepsini aynı programda toplamaya çalışıyorum ama araştırmama göre panjur için bir anahtarı yok sanırım (açma - duraklatma - kapatma). Aliexpress de birkaç marka buldum bana mantıklı gelenin linkini aşağı bırakıyorum. Bu konuda tecrübesi ve fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Wifi Ethernet Çevirici
|
Amazon TR - LG 22 Inc Monitör 114,56 TL
|
Garaj Kapısı Uzaktan Kumandası
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 316
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.322 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 462 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar