Arkadaşlar Volta elektrikli moped almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla bunlar içinde artık ruhsat, plaka ve muayene şartı varmış. Tüvtürk muayenesine nasıl götüreceğiz bu aracı? Menzili 20-30 km anca bu aletlerin. Ee herkes başka araca yükleyipte götüremez mantıken. Aranızda hiç götüren oldu mu? Nasıl götürdü? Neyine bakıldı?
Arkadaşlar bir araç almaya niyetlendim. Plaka ve şasi kontrolü yaparak 5664 Tramer sorgusu yaptım. Satıcının dediği küçük miktarlı bir kaza ile ekstra 1 adette miktarı yazmayan kaza çıktı. 4-5 sene önce olduğu görünüyor. Satıcıya söylediğimde, oda çok şaşırdı, servisi arayıp görüşeceğim falan dedi. Şimdi ben bunu bir ekspere soksam ve hata-boya-değişen vs.. çıkmasa, güvenip almamda bir sakınca var mı? Ve en önemlisi ilerde satarken başıma dert olur mu bu şey?
Corsa mı 208 mi? (2020 model)
Arkadaşlar, bu iki araç arasında kaldım ve bir türlü karar veremiyorum. Benzer durumdaki Yeni Opel Corsa ile Peugeot 208 arasında kaç bin liralık bir fark makul kabul edilebilir? Ve hangisini tercih edersiniz?
İlk önceliğim, ikinci el piyasasında en az değer kaybedecek hangisi ise onu almak. Çünkü uzun süre kullanmayıp, başka araca geçmeyi planlıyorum ama bu aradada güzel ve değerini koruyan bir araca binmek istiyorum. İkiside piyasası olan, çok giden araçlar.
Ve son olarak, dış görünüş açısından: sizce sarı peugeot 208 mi, kırmızı opel corsa mı daha iyi duruyor?
Birde bu araçların hasarsızlarına, kaç para verilir? Piyasaya çok hakim değilim. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.151 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası