Millenicom Sabahtan Beri İnternetim Yok!
Millenicom Sabahtan Beri İnternetim Yok! Planlı Çalışma Adı Altında 02 de gelecek dendi gelen yok. DSL KOMPLE YOK !!!
Yardımcı olun internetimi gönderin. @MillenicomDestek @Millenicom
Millenicom açma-kapama ücreti alıyor !
Temmuz ayı faturası için ödemem biraz gecikti ve 2 gün içerisinde fatura ödenmezse hattınız kısıtlanacaktır diye mesaj geldi. O tarih aralığında ödememe rağmen 69,99 hat kısıtlama açma ücreti yansıtılmış.
Zaten 35 mbps paket kullanıp 90₺den başladığımız fatura 150 olmuş bir de bunu koyuyorlar !
Bu bedelin alınmadan faturamın düzenlenmesini talep ediyorum,bu son faturamı ödeyip farklı bi firmaya geçiş yapacağım.
Gerekli fatura düzenlenmesini talep ediyorum o tarihler içerisinde ödeme sağlandı,ek olarak ilk açma kapama ücretsizdir. @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3
Netflix UHD Gruba 3 Kişi Aranıyor ! 02.02.2021
Merhaba,
Netflix ortak UHD plan grup kurmak istiyorum. Düzenli ödeme yapılacak ve herkesin özel profili olacak. 3 Kişi arıyorum.
Şifreyi paylaşmayacak kişiler tercihimdir. Şifre paylaşıldığı fark edilirse gruptan çıkartırım zaten.
Aylık ödenecek tutar: 11₺
Ciddi düşünenler pm üzerinden ulaşabilir.
Herkese merhabalar,
2 senedir millenicomda üyeyim ancak şu son 3 aylık sürecim çok sıkıntılı olmaya başladı. Özellikle son iki aydır sürekli bir hızım düşürülüyor ve bağlantım sık sık kopuyor. Samimiyetle belirtiyorum ki dakikada 3 kere kopma yaşıyorum.
Millenicomu arıyoruz aksiyon alındı arıza kaydı açıldı ertesi gün çözülmüştür mesajı geliyor yine aynı hata.
Pmden yazıyoruz kontrol sağlayarak bilgi vereceğiz diyorlar sonra hat değerleriniz normal,sistem güncellemesi yaptık vs vs modemi vs kontrol edin iç tesisat. Yav arkadaşım ben daha geçen ay 300 tl masraf yapıp iç tesisatı yenilettim neyin iç tesisatı ?
Farklı modem deneyin,evde 2 modem var yepyeni ikisinde de deniyoruz.
Bir de yetmezmiş gibi hat değerlerimi düşürüyorlar kasıtlı olarak. Bakınız bu eski hat değerleri;
Bu da son 1 aydır olan hat değerleri kimi zaman 22ye düştüğü oluyor
Çözüm sunulamıyor ise belirtin de işimizi bilelim sistem güncellemesi ile çözülmüyor bu işler iki ışık sabitleme ile olmuyor,altyapısal bir sorunum var ve bunu her yerde dile getireceğim. @millenicom
Alper bey gittiğinden beri çok bozuldu destekleri.
Millenicom Müşteri Hizmetleri Kalktı Mı ?
|
Millenicom upload hızları düşürüldü !
|
Millenicom Hızları Düşürüyor! [TEŞEKKÜRLER]
|
Millenicom Uploadlar Hakkında
|
SONUÇLAR AÇIKLANDI - 2019 YKS ANA KONU !
|
Millenicom Kod Hk.
|
Meslek: Hookah Lounge & Sous Chef
İlgi Alanları: Pc
Masallar Albayım Sonu Mutlu Biten Tek Şey.. |
Hayat bir zar,salla gitsin. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 320
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 8.498 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 110 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar